Galerie mrtvých
Chris Carter
Robert Hunter série
„Jedenatřicet let u sboru, a za ta léta jsem viděl šílených věcí víc než dost, ale kdybych si mohl, než umřu, vybrat jen jednu věc, kterou bych radši neviděl… Tak by to byla tahle.“ Tak poručík Losangeleského policejního sboru přivítá detektivy Huntera a Garciu na místě, kde se podle všeho odehrála snad nejotřesnější vražda, jakou kdy vyšetřovali. Brzy po ní následují další, události se vyvíjejí nečekaným směrem a detektivové útvaru ultranásilných zločinů musí spojit své síly s agenty FBI. Společně s nimi se pak vydávají po stopě sériového vraha, jehož loviště nemá hranice, psychopata, pro kterého vraždy zdaleka nejsou jen zabíjení – považuje je za druh umění.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , BB artOriginální název:
The Gallery of the Dead, 2018
chris carter fakt umí. Byla to jízda od úplného začátku, až do úplného konce. Miluji jeho knihy a styl psaní a jak dokáže udržet děj napínavý a čtivý po celou dobu. Už aby vyšla další kniha
Jako obvykle mě kniha nezklamala,Hunter s Garciou jako obvykle bravurní. Četba byla napínavá až do konce,kde na mě čekalo velké překvapení v podobě otevřeného konce. Takže nemůžu jinak,než čekat,až vyjde další kniha. Doufám,že to bude co nejdříve :) Prostě paráda za 5 hvězdiček,škoda,že nejde dát více..
Zase jsem propadla kouzlu Roberta Huntera a opět s radostí dávám pět hvězd. Těším se na další setkání . Byla to jízda.
Nemůžu jinak než plný počet hvězd. Úžasně napínavý případ. A konec? Nechte se překvapit...
V pořadí jedenácté setkání s detektivy Hunterem a Garciou bylo opět fenomenální. Ze začátku mi kniha přišla jako obyčejná detektivka, ale pak přišly zvraty, které byly opravdu nečekané a celý děj tak převrátily naprosto naruby. Detektivové vyšetřují brutální vraždu ženy, po intervenci FBI však zjišťují, že byly provedeny i další vraždy se stejným modem operandi. S FBI se tedy spojují a začínají rozplétat nitky tohoto zločinu. Vraždy se totiž dějí zdánlivě nahodile a vypátrat vraha se zdá nemožné. Carter zase zabodoval, všem milovníkům detektivek knihu rozhodně doporučuju!
Další parádní díl mojí oblíbené série, tentokrát detektivové spojili své síly s FBI. A jako pokaždé skvělé vyšetřování, nechyběly zohavené mrtvoly a sériový vrah. Poslední stránka dává možná trochu tušit, jakým směrem se bude ubírat další díl. A já se těším už teď.
Dokonalý skvělý thriller. Zvraty, chování postav, příběh, všechno precizně vycizelované. Bravo !
Pro mě pecka od začátku do konce.Kdyby tak bylo víc hvězdiček na hodnocení????uz aby byla další kniha
Zatím jsem četla všechny díly.Carter píše skvěle,ke konci mi zatrnulo,že přijdeme o hlavní hrdiny,ještě že to dopadlo dobře.A nakonec pozvánka k dalšímu dílu.
A já si ke konci říkal, že jméno Lucien Folter už někde hrálo roli. A sakra velkou! Perfektní předkrm :-) Jinak, dlouho, dlouho mi nebyla postava tak nesympatická jako ta agentka FBI. Vůbec jsem ji nelitoval, za vše si mohla sama.
Wow, to bylo zas počteníčko :-) A ten konec??????Už mám všechny knihy od Cartera přečtené a teď doufám, že opravdu brzy napíše pokračování, protože (budu se opět opakovat)Carter a "jeho" Robert Hunter nasadili laťku hooooodně vysoko a já mám problém se do jiných knih začíst :-)
Vynikající Carter! Ani po deváté nezklamal. Ke konci knihy jsem se v jednom místě lekla - naštěstí zdání klame (a to by nám snad autor neudělal) :)
Tak tohle byla moje historicky první kniha od Cartera a musím říct, že vůbec nelituji!
Kniha je úžasně čtivá, čtenáře nechá v napětí od začátku až do konce. Promyšlené dílo s detailními prvky, rozhodně to není poslední kniha, co si od něj přečtu! (Už teď objednávám další!)
Další skvělé čtení, supr detektivka. Od začátku až do konce Carter udržuje čtenáře v napětí a dovrší to útěkem Luciena. Možná "upoutávka" na další knihu, kdo ví. Jako vždy dost drsné, ale velmi čtivé.
Zase jeden příběh, kdy se člověku tají dech a kdy se ptá, jestli ty hrůzy jsou skutečně možné. Pravděpodobně ano, jen si přeji, abych je nikdy nemusela vidět na vlastní oči a přesvědčit se o nich. Každopádně skvělé spojení speciální jednotky ÚBA FBI a UNZ při LAPD. Ale přesto Hunter je Hunter, i když musím říci, že i Garcia zde slušně boduje. Na závěr velký šok hned dvakrát - u agentů FBI a informace pro Huntera v úplném závěru.
Dokonalá hrůza, dokonalý šok, obojí slibuje další příběh s Hunterem. Už se na něj moc těším. Doporučuji.
detektivní a krimi romány umění anglická literatura sérioví vrazi FBI Los Angeles únosy
2013 | Dvojitý kříž |
2016 | Zloba |
2015 | Jeden za druhým |
2013 | Noční lovec |
2016 | Já jsem smrt |
Výborná knížka, kterou jsem sjel jedním dechem. Napínavá, tajemná, překvapivá, plná různých zvratů. Carter je génius a žádná kniha od něj mě nezklamala. Jeho thrillery jsou to nejlepší co se dá v daném žánru přečíst a je mi líto všech lidí, kteří neměli tu čest se s touto knižní sérii setkat. Přichází o hodně. Už se strašně těším na další díl, protože konec této knihy slibuje veliké věci a věřím, že to bude bomba jako vždy.