Zloba

Zloba
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280204/bmid_zloba-KVg-280204.jpg 5 2585 2585

Robert Hunter série

Na počátku příběhu dojde k podivné autonehodě a vzápětí je zatčen muž, podezřelý z dvojnásobné sadistické vraždy. Následující vyšetřování vede k odhalení vraha, který nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech, aniž měl někdo tušení o jeho existenci. Podezřelý tvrdí, že je jen pěšákem v obrovském labyrintu lží a klamu – dá se mu věřit? To má zjistit detektiv Robert Hunter, tentokrát „pohostinsky vystupující“ ve službách FBI. Ve svém šestém příběhu odhaluje Hunter děsivá tajemství, která se ho tentokrát týkají osobně a otevírají staré rány z jeho minulosti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

An Evil Mind, 2014

Dandulka
05.09.2020 5 z 5

Opět senzační čtení, ovšem musím přiznat, že jen pro otrlé. To ale není u tohoto autora nic nového.

Misute603
28.08.2020 5 z 5

opět skvěle,super čtení
.Nemohla jsem přestat číst.Ani nevím,co se ty dva dny delo,než jsem ji dočetla..vřele doporučuji.

ydnac
27.08.2020 5 z 5

Je to možné,že pan Carter nás nenechá nikdy při čtení normálně dýchat? JE!!! Opět napínavé do poslední strany a tentokrát bylo hodně odhaleno z Hunterovi minulosti a jsem za to ráda. Ovšem část o kanibalismu už jsem rozdychavala...to bylo hodně kruté..Jsem zvědavá kam až můžou dojít další díly a doufám,že se vrátí Garcia :-)

monudostal
27.08.2020 5 z 5

Knihy autor teda rozhodně napsat umí.. všechny díly jsem hltala a byla vždy nadšená..

Kalina
23.08.2020 4 z 5

Opět skvělé čtení. Ovšem čtenář nemá možnost odhadnout či uhádnout podstatu úniku vraha, neboť informace k tomu jsou odhaleny až na úplném konci.

BaNaMa
21.08.2020 5 z 5

Tohle byl teda masakr. Chvílemi se mi tajil dech, ale nemohla jsem přestat. Byla to moje první kniha od tohoto autora a dostala jsem se k ní úplnou náhodou. V knihovně mi půjčili "Nenávist" a tam bylo doporučení si nejdříve přečíst "Zlobu" a vůbec nelituji. Večer se půstím do té z knihovny a myslím,že ani ta nebude poslední.

5092
20.08.2020 5 z 5

Zánět nosohltanu, neschopenka, žena v práci, děti u babičky. Je pravý čas na další krvavý napínák od Cartera. V životě jsem nepřečetl knihu tak rychle. Prakticky jsem ji nedoložil. Z toho mála času, co se žena objevila doma jsem s ní skoro nepromluvil. Tak mě kniha pohltila. Další pecka od autora.

Netti
20.08.2020 5 z 5

Další super jízda a v jiném podání než doposud. Knihu jsem zhltla za dva dny. Těším se na další díl.

Lukeronka
20.08.2020 5 z 5

Kniha je jiná než přechozí díly, zezačátku jsem byla trochu zklamaná, těšila jsem se na typického Cartera. Nicméně čím jsem četla dále, tím lepší to bylo a tím víc jsem si říkala - tak tohle je opět bomba.

Miretti
19.08.2020 5 z 5

Pan autor je mým téměř posvátným oblíbencem . Tento díl byl pro mě z celé série nejlepší , Lucienova postava byla vykreslena opravdu bravurně a mrazivě a čtenář se také dozvěděl více z minulosti detektiva Huntera. Krátké kapitoly jsou velkým plusem celé série, která je opravdu špičkou tohoto žánru. A já věřím, že ještě není u konce:)

WowKokinko
15.08.2020 5 z 5

Jiné, než předchozí díly, ale stejně mrazivé a brutální. Vrah nemilosrdný psychouš. Líbilo se mi odhalení tajemství Hunterova života. Čtu postupně a zatím nejlepší díl :)

ElikaS
30.07.2020 5 z 5

(SPOILER) Tuhle knížku jsem přečetla jedním dechem. Byla úplně jiná než předchozí a moc se mi líbila. Ocenila jsem jednak zaměření na Huntera a bavilo mě odhalovat jeho tajemství, ale i psychologický pohled na Luciena. To byl hodně drsný protivník. Líbilo se mi i prostředí FBI, ale trošku mi chyběl Garcia, tak doufám, že se nám v dalším díle vrátí. Každopádně asi nejlepší knížka v sérii. Docela jsem zvědavá, kam se budeme posouvat dál, protože i přes velmi vysoko nastavenou laťku prvním díle, pro mě mají Carterovi knížky stoupající tendenci.

Patapuf
29.07.2020 5 z 5

Tak autor opět překvapil svoji brutalitou.... pokaždé jsi myslím, že už to nepůjde a hop, je to něco nového... jediné co se začíná opakovat je osud žen, které se podílí na vyšetřování.... a dozvíme se proč je Hunter samotář.... Jinak zatím asi nejlepší..

janastok
25.07.2020 5 z 5

To byla pekelná jízda. Pan Carter změnil své schéma a dobře udělal. Napínavé, trocha retrospektivy, cliffhangery na koncích kapitol, které vás nutí číst stále dál. Jen mě trochu mrzí, že autor podlehl módním trendu (jestli byl první, tak se omlouvám) a nadělil hrdinovi trauma z minulosti, o kterém se dovídáme až v 6.díle, i když jiné špatné vzpomínky zmiňuje v každé knize. A hlavně stvořil geniálního, vševědoucího a nadpřirozenými schopnostmi nadaného superpadoucha. Ten neskutečně cvičí s hlavním detektivem i celou FBI, jejíž agenti jen bědují "krindapána". Doufám, že se padouch nestane nesmrtelným a nepotáhne se jako červená nit zbývajícími díly! Ale i tak dávám 5 hvězd, anžto tato série je moje srdcovka a dala bych 5, i kdyby Hunter vyšetřoval krádež v sámošce.

adulik23
20.07.2020 5 z 5

Zatiaľ najlepšia kniha z celej série, úplne iná ale perfektná od začiatku až do konca...

careras.c
19.07.2020 5 z 5

...tady se autor pěkně vyřádil...paráda...čtěte přátelé...

simona g.
14.07.2020 5 z 5

Ma-sa-krrrr kniha. Ten chlap píše neuvěřitelně!!! Klobouk dolů, teď jsem dočetla tuto a jdu hned na jeho další. Nedivím se, že jeho knihy mají na DTBzi tak vysoké hodnocení...WOW čtení!!!

Haduwig
11.07.2020 2 z 5

Čert vem klišé, nelogičnosti i chybějícího Garciu. Ale příběh, kde známe vraha skoro od začátku, kde celá FBI jen tupě poslouchá psychopata a kde není nic než zlo, brutalita a bezmoc a téměř žádná spravedlnost mě fakt nenadchnul. Tohle bylo zklamání.

Martiiiik
09.07.2020 5 z 5

Tak tohle byla třídenní jízda.. Úplně jsem to zhltla a jak dobrá kniha to byla, ukazuje čas psaní komentu :-) superčtivé, napětí od první stránky, superhrůzné, jen mi malinko chyběl Carlos, který si někde dovolenkuje a V knize vůbec nevystupuje :-( ale konečně se dozvíme něco z Hunterovy minulosti, což Carlosovu absenci úplně vyváží.. :-) určitě doporučuji! :-)

Jikovka
07.07.2020 5 z 5

Velice napínavá kniha. Jedna z nejlepších.