Zloba

Zloba
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280204/bmid_zloba-KVg-280204.jpg 5 2586 2586

Robert Hunter série

Na počátku příběhu dojde k podivné autonehodě a vzápětí je zatčen muž, podezřelý z dvojnásobné sadistické vraždy. Následující vyšetřování vede k odhalení vraha, který nejméně pětadvacet let unášel, mučil a vraždil oběti po celých Spojených státech, aniž měl někdo tušení o jeho existenci. Podezřelý tvrdí, že je jen pěšákem v obrovském labyrintu lží a klamu – dá se mu věřit? To má zjistit detektiv Robert Hunter, tentokrát „pohostinsky vystupující“ ve službách FBI. Ve svém šestém příběhu odhaluje Hunter děsivá tajemství, která se ho tentokrát týkají osobně a otevírají staré rány z jeho minulosti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

An Evil Mind, 2014

petr4749
03.12.2018 5 z 5

Vsechny knihy tohoto autora jsou super, ale tahle je jeste o kousek vic super.

Laskajekniha
30.11.2018 5 z 5

Za me nejlepsi kniha, kterou jsem cetla od Cartera. Roberta jako detektiva zboznuji. Tak jako od Kepleru Linnu. Kniha je neuveritelna a ti co ctou poctive vsechny dila tak tento je dostane dokolen.

kacka66
11.11.2018 5 z 5

Zatím nejlepší knížka od Cartera co jsem četla napínavá ,přečetla jsem jedním dechem .

Petrasim
04.11.2018 5 z 5

Tak to byla neskutečná kniha. Těžko uvěřit, že se jedná o skutečný příběh. Chris Carter je úžasný.

Alitairmir
19.10.2018 5 z 5

Za mě rozhodně nejlepší kniha od Cartera. Postava Luciena v člověku vzbuzuje strach, odpor a extrémní zhnusení nad tím, jakou zrůdou může "lidská bytost" být. Vědomí, že příběh stojí na reálném základu a není jen autorovým smyšleným příběhem tomu dodává ještě více děsu. Dokonalá ukázka, že do lidí nevidíte a nikdy s jistotou nevíte, co mohou být Vám blízcí lidé zač.

Nikusha
17.10.2018 5 z 5

Tak tohle je top!! Panebože, při některých kapitolách se mi vařila krev a zvlášť u jedné (nebudu prozrazovat) jsem sama vydechla údivem a zděšením. Jen by mě zajímalo, které pasáže jsou podle skutečných událostí, jak píše v úvodu knihy. Nebo to možná asi radši nechci vědět, protože tohle není normální :D

bcmike
12.10.2018 5 z 5

Čím novější knížka, tím lepší. Z této knihy jsem byl opravdu nadšeny a musel jsem pořád číst.

knihovnice216
09.10.2018

Uff, tak to byla jízda...
Hrůzné, při představě, že se to stalo,děsivé až se mi dělalo špatně, až jsem si říkala, že to odložím, taková surovost, ale nešlo to, dočteno.
Ještě mám v záloze Sochaře smrti, tak musím počkat, zatím si vezmu nějakou oddechovku - třeba nějakou sci-fi :-)

esfinge
04.10.2018 5 z 5

Paráda. Přečteno jedním dechem. Úplně v šoku jsem z toho, že taková zruda běhala opravdu po světě. Neuvěřitelné, strašné...nechutné:(

amanda99
03.10.2018 4 z 5

Hunter a Garcia opět nezklamali.

HYPNOS88
02.10.2018 5 z 5

Ano, taky jsem si říkal, že pár námětů, scén, situací jsem už někde četl/viděl, ale tím si tu skvělou knihu nebudu kazit. Bral jsem ji jako celistvý příběh a musím říct, že to byla naprosto skvělá kniha. Postavy Roberta a Luciana spolu skvěle fungují. Psychologie, kterou je protkaná celá kniha nezná mezí a to je to, co mě bavilo nejvíce. 5* bez přemýšlení! Kniha na doporučení.

Verkva
02.10.2018 5 z 5

Moje první detektivka, a absolutně mě Carter pohltil!! Perfektní! Doporučuji všem

LP113
02.10.2018

Tak 5.kniha od tohot autora a já jsem naprosto nadšená. Nejde se od toho odtrhnout. Trošičku jiný styl příběhu než v předchozích knihách, ale jsem opravdu naprosto unešená tímto autorem. Teď by měla každým dnem vyjít nová kniha "Galerie mrtvých".Moc se těším.

ThomasRuhe
27.09.2018 3.5 z 5

Zloba se od předchozích románů svou koncepcí dost liší. Příběhově zde Carter nabízí děj, který silně připomíná Mlčení jehňátek.
Opět se to čte dobře, ale tradiční skoro dokonalé úrovně tato kniha nedosahuje. Asi největší problém jsem měl s až absurdně dokonalým plánováním pachatele. Pak mi ještě vadilo jedno překvapivé zhmotnění jedné postavy, ale to se na konci celkem obstojně vysvětlí.
Konečný dojem 70%.

LaPetja
20.09.2018 5 z 5

Na první straně vás kniha chytne a už vás nepustí, dokud ji nedočtete. Sympaťák Robert Hunter je povolán k jednomu případu, který se ho až příliš osobně týká... Skvěle a neotřele psáno od vraha k oběti, a přesto tu není prostor pro nudu. Je velmi zajímavé sledovat pochody vraha, jeho zvrácenost a nenucenost a zároveň musím ocenit bravurní znalost psychologie hlavních postav. Doporučuji, za mne nejlepší Carterovka.

Paži
12.09.2018 4 z 5

Trošku mi zde chyběl, parťák hlavního hrdiny. Kniha byla opět drsná a zjištění jedné věci z minulosti mě dost dostalo. Přeci jenom byla tahle kniha trochu jiná, kdo četl pochopí. Doporučuji :)

Nixa
29.08.2018 5 z 5

Tohle byl asi nejlepší díl! Opět skvěle napsané. Napínavé a hrůzné čtení. A z toho, že byl děj inspirovaný skutečnými událostmi mi leze mráz po zádech...

qydko
25.08.2018 5 z 5

Něco povědomého... že by Mlčení jehňátek...

Mergirus
13.08.2018 3 z 5

Naprosto uchvacující knížka. Když už jsem si myslela, jak to bude, znovu přišel autor s něčím novým a překvapujícím. Udržel mou pozornost od začátku do konce. Kolikrát jsem chtěla přeskočit kapitolu, jen abych se dozvěděla nakousnutou informaci. Knihu vřele doporučuji.

barusak1
07.08.2018 5 z 5