Rock na vsi

Rock na vsi
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245248/bmid_rock-na-vsi-xEK-245248.JPG 5 4 4

Zpěvák, kytarista a otec dospělé dcery v jedné osobě, se po jednom nepříliš vydařeném večírku vrací ve svých vzpomínkách do doby, kdy začínál hrát se svou kapelou ( r. 1982 ). Zkušebny, povinné přehrávky, zaprášené sokolovny, letní parkety, sex, láska, alkohol a jeden obyčejný příběh rockera a lidí kolem... Knížka by měla čtenáře pobavit ( snad i rozesmát ) a přiblížit čtenáři život muzikantský se vším, co k němu patří.... celý text

Přidat komentář

zenetti
18.03.2017

Knižka mě velmi bavila a vrátila o mnoho let zpátky ,kdy jsem podobné přiběhy prožival a diky četbě jsem si připoměl věci , lidi a příběhy ,které jsem už dávno zapoměl ....přesto ,že dělám muziku stále...... mockrát děkuji.

Čepy
08.02.2017

Já běžně nečtu,ale knížku jsem si jako ex muzikant nechal od autorky poslat a vzhledem k předmluvě: je to psáno že srandy a nikdo se v tom nehledej , jsem se našel , hezký čtení mezi životem kapely a životem rodiny , doporučuji


ivana9525
01.05.2015

Super knížka, skvělá na odreagování od všedních starostí, zavzpomínala jsem si na staré "dobré" časy. Přečetla jsem ji za pár hodin bez pití , jídla a ostatních rušivých elementů - z jedné stránky už jsem se těšila na druhou - jak to bude dál - prostě senzační a autorku bych požádala o další takto super knížky , které se čtou jedním dechem. Jen tak dál ..... díky

Míla12
27.04.2015

Tuto knihu jsem přečetl jedním dechem. Autorce se povedla a už se těším na další, psanou v podobném duchu. Pobavil jsem se a zavzpomínal na tu zvláštní dobu. Vřele doporučuji všem, nejen těm co v 80-90 letech navštěvovali vesnické tancovačky.

1ahar4
25.04.2015

Naprosto skvělá věc a výborná oddechovka! Je to krásně výstižné, což umíme ocenit hlavně my, co jsme to zažili. Autorka se nemusí v předmluvě vůbec omlouvat, protože mám za to, že tuto knížku si přečtou hlavně ti, kteří vědí "o co jde" - a pro ty není komentář třeba.
Mám jen dvě poznámky, co bych malinko vytkl. Zaprvé, trochu bylo znát, že knížka byla asi delší dobu v šuplíku a posléze se do ní dopisovaly pasáže, které působí trochu rušivě - např. vysvětlování, jak škodí obchodu s hudbou stahování nahrávek z internetu. Zadruhé - kresby J. Sahuly jsou geniální a perfektně se doplňují s textem - ale je škoda, že jich v knize není daleko více. Ale jinak opravdu skvělý počin - konečně někdo napsal s velkým nadhledem něco o pocitech obyčejných bigbíťáků v 80. letech a vlastně i těch současných.
Malý dovětek - knihu jsem skoro celou přečetl ve vlaku z Benešova do Prahy a zpět. Když jsem si chtěl ten zbytek dočíst, tak jsem vlezl v Benešově do hospody a tam se mi jí povedlo ve čtenářském zápalu úplně celou prolít pivem. Takže kniha je podepsaná autorkou a ještě krásně smrdí pivem - to je docela stylové, není-liž pravda?

Mydloch
10.04.2015

Považuji tuto knížku za velmi povedenou, myslím, že čtenář ji přečte jedním dechem..

Domculka
09.04.2015 5 z 5

Skvělá knížka velmi mě pobavila,takže za mě za jedna s hvězdou velmi doporučuji!!!! :-)

barbelm
09.04.2015 5 z 5

tato kniha tu chybela,dobre vystihuje dobu,kterou jsem sama zazila a jsem moc rada ze si clovek diky ni pripomene tyto casy,jen tak dal,mela by mit pokracovani,jsem s ni moc spokojena

vladka1234
08.04.2015 5 z 5

Můžu jen doporučit, né jen že je dobře napsaná, ale člověk, který tu dobu zažil si u toho i zavzpomíná a živě představí to prostředí. Těším se na další :-)

jitka5632
08.04.2015 5 z 5

Kniha čtivá , psaná s lehkostí a citem.Vtipná ilustrace:-)Jen škoda,že skončila a člověk se nedostane dál pod kůži hrdinů a jejich dalších osudů :-) Za mě velké doporučení:-)

Autorovy knížky

2015  100%Rock na vsi