Rodina medvídků slaví Vánoce
Carol Lawson
1. vydání Další z řady půvabných knížek pro nejmenší děti o rodině medvídků, tentokrát s vánoční tematikou. U Medoušků se celá rodina těší na Vánoce a všude panuje sváteční nálada plná očekávání. Splní medvíďatům Ježíšek jejich přání? Tato knížka plná roztomilých barevných ilustrací jistě navodí vám i vašim dětem tu správnou vánoční atmosféru.... celý text
Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2003 , Svojtka & CoOriginální název:
The Upstairs Downstairs Bears at Christmas, 1997
Nebylo to špatné, ale jednou to přečíst mi stačilo. Jsem ráda, že už nežijeme v takové době, kdy je potřeba chůva a vychovatelka. Bylo mi z toho nějak úzko.
Ilustrace byly pěkné.
Kniha má přenádherné ilustrace a velká písmenka, takže ji pohodlně přečtou i děti, které se číst teprve učí. Dozvíme se, jak se medvědí rodina připravuje na Vánoce, jaké mají tradice, jak navštíví medvědího Santu, jak si užívají sněhové radovánky a nakonec samozřejmě také to, co najdou pod vánočním stromečkem :)
Za mě jedna z nejkrásnějších vánočních knížek pro děti, byť přibližuje spíše tu americkou verzi Vánoc.. nicméně alespoň se děti dozví, jak to na Vánoce chodí i jinde na světě :)
Dokonalá vánoční a slaďoučká knížka, kterou jsem nedávno našla doma a ikdyz mi je 16, ráda si ji na Vánoce vytáhnu a půjdu ji číst :3!
2003 | Rodina medvídků slaví Vánoce |
2006 | Velká kniha rodiny medvídků |
2000 | Rodina medvídků jede na prázdniny |
2005 | Rodina medvídků a veselé narozeniny |
Moc krásná knížka. Milá a s hezkými ilustracemi.