Rodinná pouta I. díl
Jitka Bártů , Kateřina Bártů
Romantické televizní seriály – jedni jimi opovrhují, druzí je nekriticky zbožňují a pokládají jejich hrdiny za postavy se skutečného, reálného světa. Vyčítat jedněm jejich opovržení a druhým jejich nekritičnost nemá smysl, vždy je třeba vzpomenout si na to, že každý z nás má jiný vkus a styl a že co se líbí jednomu, nemusí se nutně líbit dalším. Pokud se vám ale seriál seriál televize Prima Rodinná pouta líbí, pokud sledujete příběhy bohatého Adama, chudé Evy, rodiny Rubešů, inženýra Krátkého a dalších hrdinů sester Bártů, je právě pro vás určena knižní verze seriálu – ta vyšla (zatím) v trojdílném kompletu, díl první vás uvede do děje a seznámí vás s hlavními postavami příběhu a ústřední zápletkou – nerovným vztahem Adama a Evy…... celý text
Tuhle rodinnou ságu hltala půlka republiky. Ve své době působila jako zjevení a všichni jsme očekávali jak to dopadne. Knižní podoba je samozřejmě trochu lepší, v knihách se vše lépe celkově popíše, rozšíří, uvede na pravou míru a tak. Film má vše omezené.
Seriál jsem sledovala jenom chvíli, ale rozhodně mě nebavil tak, jako knihy. Ty jsem dočetla všechny tři. Četlo se rychle, děj ubíhal, za mě taková příjemná oddechovka.
Perfektní seriál a ještě lepší kniha. Lidi tohle moc nemusí ,ale jako fanda prostě super. Jde se na druhy díl.
Nenáročná oddechovka, která mi dala to, co jsem od ní očekávala. Aspoň na chvíli zapomenout na smutek a na problémy.
Nejdřív jsem viděla seriál a pak jsem přečetla všechny tři díly a bavilo mě to. Byly rychle přečtené.
Myslím,že kniha je dobrá,mně bavila,ale je pravda, že já jsem seriál nesledovala,možná proto . Většínou každý hodnotil knihu podle serialu v TV. což je ale špatně. Já četla všechny díly na dovolené a nesklamay mne.
Tak nevim...seriál se mi líbil, ale knížku už mám pár let a zatím jsem pokaždé skončila tak na třicáté stránce a dál se ne a ne dostat :))
Viděla jsem předtím seriál a knížka byla super. Těším se na další díl.