Rodinné balení

Rodinné balení
https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/5897/mid_rodinne-baleni-Mky-5897.jpg 3 11 11

Andrea má všechno, po čem kdy toužila. Dvě krásné děti, dům, manžela. Žije v poklidu a přepychu předměstských domků, celý den sama. Přesto jí něco chybí. Pečuje o děti a manžela, ale začíná také přemýšlet o své další kariéře. Jednoho dne si na malý lístek sepíše, co jí ještě chybí ke štěstí: Chci více napětí, více sexu, více uznání, štíhlá stehna. A to vše rychle, velmi rychle. Andrea se pouští do své malé války o uskutečnění svých přání. V knize známé autorky sledujete nanejvýš vážné a také velice humorné příběhy a osudy jedné mladé rodiny, vztahy rodičů a dětí, intimní život muže a ženy... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Víkend

Familienpackung, 2005

oluskace
14.09.2017 5 z 5

Knížka je takové oddechové čtení. Hodně jsem se u ní pobavila a u vyprávění o problémech v manželství jsem se občas i zamyslela jak bych reagovala na takového manžela já. U knížky jsem se rozhodně nenudila a doporučuji těm co potřebují na chvíli vypnout ☺

magnolia
23.01.2014 3 z 5

Kniha mi byla doporučena. Ze začátku se mi líbila, byla vtipná, ke konci už méně. Co mě ale celou dobu čtení vadilo, byly drobné chyby, některé věty jsem musela číst několikrát a stejně mi připadaly kostrbaté. Tak proto 3. Je to škoda, rozjezd byl dobrý, hrdinka i její líčení manželského života a rodinných příhod, byly sympatické.

Susanne Fröhlich
německá, 1962