Rodinné prokletí
Laura Martin
Rosa Rothwellová je kvůli svému nepatřičnému těhotenství uvězněna u příbuzných v Itálii, aby se vyhnula pomluvám ve svém okolí. Až porodí nemanželské dítě, vezmou jí ho a ona se bude moci vrátit domů. Je nešťastná a jediné, po čem touží, je z potupného věznění se osvobodit. Když se jí k tomu naskytne příležitost, ihned se jí chopí. Podaří se jí to ovšem pouze s pomocí anglického džentlmena, který se jí představí jako lord Hunter a zanedlouho jí nabídne manželství. Rosa sice s vděčností jeho nabídku přijme, netuší ale, jak vážné k tomu má lord Hunter důvody…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , HarlequinOriginální název:
A Ring for the Pregnant Debutante, 2017
Bylo to moc hezký.Harlequinky moc nemusím,přijde mi,že se stále opakuje to samé,ale tahle se vážně povedla.
Niekedy je fajn prečítať si niečo také, ako je tento príbeh. Je to dojemné a zároveň pútavé, skrátka šťastie v nešťastí.
Musím říct, že po delší době jsem si přečetla Harlequinku a její příběh mě opravdu nezklamal, moc se mi líbil. Hlavní hrdinové byli velmi sympatičtí a celkově to bylo vážně velmi dobré. Musím se přiznat, že při některých pasážích mi i slzička ukápla, ale mám ráda knihy, do kterých se dokážu vcítit. Když si chci koupit nějakou Harlequinku, tak mě musí upoutat. A v tomto případě se to stalo, přečetla jsem si anotaci a věděla jsem, že si ji musím přečíst.
historické romanceAutorovy další knížky
2019 | Překvapivá debutantka |
2018 | Šejkova guvernantka |
2020 | Hrabě a černá vdova |
2019 | Rodinné prokletí |
2021 | Vikomtka na útěku |
(SPOILER) Do polovice, kým sa Thomas Rose nezdôveril, ako to je s tou rodinnou kliatbou, tak to bolo trochu nudnejšie, ale potom sa jej vyznal, povedal jej o kliatbe a už jej aj musel dokazovať svoju lásku hrdinským činom...no ale nebudem ďalej prezrádzať. Myslím, že táto Harlequinka patrí k tým vydarenejším.