Palác lží
Erin Watt
Royalové / Royalovci série
Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Twisted Palace, 2016
Tahle série se stala oficiálně mojí nejoblíbenější. Ten příběh mě úplně pohltil. Nemohla jsem se odtrhnout, dokonce jsem si i četla pod lavicí při matice což už se mi dlouho nestalo. Byla jsem napjatá až do poslední stránky. Vůbec mě nenapadlo že by to mohl udělat ON! Autorka/y umí skvěle stupňovat napětí až do chvíle kdy máte pocit, že tou knihou hodíte o zeď a budete si rvát vlasy jen aby ste už konečně zjistili jak to teda celý bylo. Ale samozřejmě tou knihou nehodíte, protože to se přece nedělá a navíc je to nový svatý grál vaší knihovny.
Co bych mohla ještě dodat? No, asi jen otázku: Kdo je skara ta tajemná holka, která zkrotí Eastona?
Skvěle zakončena série, obě autorky to prostě umí. Celou sérii jsem přečetla během chvilky, byla napínavá, příběh promyšlený a měla spád. Určitě jsem ji nečetla naposledy. A tak docela by mě zajímalo, jak to je s Eastem a která ho dostala
Krásný konec série Royalové. Tuhle sérii zbožňuju. Sice jsem už někdy v polovině věděla, kdo je vrahem, ale to mi čtení nezkazilo. Miluju románek mezi Ellou a Reedem. Uvítala bych ovšem i knihu věnovanou Eastonovi, protože to je taky taková knižní láska.
Ukončení této série dobré, nicméně od půlky knížky jsem už tušila, kdo je vrah a neužívala jsem si pak napětí z děje, kdo to teda asi udělal :) Alespoň jsem z toho neměla pocit, že to autorka chce rychle ukončit, jak se mi to u jiných sérií stává :)
Bohužel poslední díl ze série Royalové mě tak trochu zklamal. Dočetla jsem hlavně proto ,že jsem se chtěla dozvědět ,jak to celé dopadne. Myslím si ,že paní spisovatelka poslední díl moc překobimovala. A dost to poslednímu dílu této příjemné oddychovky ublížilo.
Skvělý poslední díl celé série. Celý konec mě úplně překvapil a na jednu stranu i potěšil. Napínavé až do konce. Myslím si osobně, že tento díl byl nejlepší.
Kniha přečtená jedním dechem! Tuto autorku miluju a ani mi v tomto případě nevadilo, že jsem rozuzlení příběhu prokoukla o hodně dříve než spisovatelka zamýšlela.
Všechny 3 knihy jsem měla přečtené během pár dní. Kniha je velmi čtivá a má spád. Hned jak jsem dočetla jednu, musela jsem číst další...Nejlepší postava? Easton a Reed! V knize je humor, erotika, láska i napětí...prostě od každého něco. Poslední díl byl trošku slabší, ale jako celek je to suprové, knihy mě velmi překvapily a můžu je všem doporučit :-)
Krásné zakončení trilogie. Celou sérii jsem slupla jako malinu :) Knížky od této autorky jsou Božské :D
Tak tento díl, mě úplně rozsekal. Celá série je skvělá, ale zakončení, prostě nemělo chybu. Mám ji ve své knihovně a určitě jsem ji nečetla naposledy :-)
Třetí díl této trigolie jsem četla s odstupem. První dva díly jsem četla za sebou a byla jsem nadšená, mělo to spád a bylo to napínavé. Ten třetí díl jsem rozečetla a po asi 3. kapitole na půl roku odložila. Teď jsem se k němu vrátila a musím říct, že mě to sice chytlo, ale nebyla jsem z toho tak unešená, jako z těch dvou předchozích. Četlo se to jedním dechem, bavilo mě to, všechno se ke konci vyjasnilo, ale musela jsem na to počkat až opravdu úplně úplně do konce. Chyběly mi tam klasické popisy milostných scén, na které jsem u Elle Kennedy zvyklá. Bylo to spíš zaměřené na rodinné hodnoty, krimi a napětí. Nejsem si jistá, že se mi chce začít číst 4. díl o Gideonovi a Savanně, když už Dina není taková mrcha.
Celou trilogií jsem doslova prolítla a bavilo mě to! Jasně, není to moc na přemýšlení, ale báječně jsem si u knížek odpočinula. Upřímně jsem nečekala zvrat, který nastal na konci druhého dílu, ale nakonec mě to chytlo a nemohla jsem se odtrhnout. Jen ten konec nijak moc nepřekvapil.
Musím se přiznat, že přibližně v polovině knihy můj zájem rychle otáčet stránky malinko uvadal. Potom jsem se ale znovu chytla a ... Dočteno! A líbilo!
#loveEaston&Wade
Všechny 3 knihy o Royalech jsou prostě velmi čtivé, člověk se od nich odtrhává jen těžko. "Palác lží" je hezkým zakončením této série, i když je opravdu již od poloviny jasné, kdo byl vrah. Čtenář jen s napětím očekává, kdy a jak to praskne.
Ale tak co si občas do života nepustit trochu té romantiky smíchané s napětím a jen těžko uvěřitelným stylem života americké zlaté mládeže? :-)
* Obsahuje menší spoiler *
Kniha byla krásným zakončením celé série. Konec mě nijak nepřekvapil a myslím, že celkově málo koho. Ale pokud milujete happy ending stejně tak jako já tak jste si to určitě zamilovali.
Co se týče vraha, tak jsem nějak těsně za půlkou tušila, kdo je padouch. Jak se ukázalo měla jsem pravdu :D
Takže na závěr. Kniha mě neurazila, ani nepřekvapila. Ale stejně se tato série řadí mezi mé oblíbené. :)
Knížku jsem dočetla s největším sebezapřením...série měla prudce klesající tendenci, první díl jako oddchovka ušel, druhý už začal drhnout a třetí nevím, jak to říct jinak, to byla totální katastrofa - nesympatické postavy, reakce, nad nimiž zůstává rozum stát...děs.
přátelství láska pro ženy rodina bohatství lhaní, lži problémové rodiny bratři pro dospívající mládež (young adult) romance
2017 | Papírová princezna |
2017 | Prokletý princ |
2017 | Palác lží |
2018 | Něco skutečného |
2018 | Padlý dědic |
Poslední díl Papírové princezny opět nezklamal. Vzpamatováva se náporu ničicích zvratů, které přinesl Prokletý princ a zároveň se vypořádava s novou náloží dalších zvratů. Vypadá to ale, že tentokrát je ničení nezvratné. Je mi líto jediné věci. A to je, že se s tímhle dílem loučíme s Royaly(tedy knihy pokračují, ale jen o Gideonovi).
Ella a Reed si spolu prožili mnohé. Ale důležité je, že vše překonali. Do cesty se jim však přižene vražda. Když už se začíná zdát, že je vše dokonale růžové, přijde šok. V něm se Ella začíná uchylovat ke svým zlozvykům v době, kdy ji zemřela matka a ona byla na útěku před všemi, včetně své současné rodiny. Reed naopak zachovává chladnou hlavu. Oba dva dohromady se snaží rozluštit síť obvinění, která na ně byla hozena. Není to ale to jediné, co se je snaží rozdělit. Přijde něco, co chce rozdělit celou jejich rodinu....
Díky konci Prokletého prince nabral Palác lží dost nečekaný obrat a přibyla jedna postava, která vše změnila. Všechno se změnilo. Stala se z toho taková detektivka a čtení mě hodně bavilo, prostě Royalové nemají chybu. Kniha měla opět pořádná spád a nechyběl humor, erotika, láska i napětí, ostatně jako u ostatních dílů. Postavy se se vším nějak vypořádávají a rvalo mi srdce, když to až do poslední chvíle vypadalo, že to dobře neskončí.
Můj šestý smysl se opět ukázal, hned nazačátku mě napadlo, kdo je vrah a při vyšetřování vraždy jsem odhalila i proč byla zabita, jenomže.... jsem se od toho opustila, protože se mi ta postava začala zamlouvat- o to víc jsem pak na konci brečela. Byl to krásný- ale i smutný a srdcervoucí konec s nečekanými odhaleními, které jsem neměla šanci čekat.Všechny postavy se daly dohromady a zjistily co vlastně chtějí. Dokonce i vedlejší postavy se dočkaly svého uzavření. Neskončilo to kdo ví jak uzavřeně, ale já jsem spokojená.