Papírová princezna přehled

Papírová princezna
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/324266/bmid_papirova-princezna-k1h-324266.jpg 4 2051 2051

Royalové / Royalovci série

1. díl >

Ella Harperová se v prvé řadě snaží přežít. Spolu se svou přelétavou matkou se celý život stěhovala od města k městu, bojovala o přežití a věřila, že se na ni jednoho dne usměje štěstí. Po smrti matky ale Ella zůstala sama… Dokud se neobjevil Callum Royal. Vytrhl Ellu z chudoby a odvezl ji do svého sídla, za pěti syny, kteří ji nenávidí. Bratři Royalové jsou jeden přitažlivější než druhý, ale nikdo ji nepřitahuje tak jako Reed Royal, jenž je však odhodlaný poslat ji zpátky do slumů, ze kterých vzešla. Reed o ni nestojí. Prohlašuje, že Ella mezi Royaly nepatří. Možná má pravdu. Bohatství a luxus. Intriky a lži. Nic podobného Ella ještě nepoznala, a jestli má v paláci Royalových přežít, bude se muset naučit, jak být jednou z nich – a zůstat přitom sama sebou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Paper Princess , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Papírová princezna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (484)

JaAnička
včera 3 z 5

Standardní příběh z prostředí nucené blízkosti o "moderní popelce" a šikanátorovi s problematickou minulostí a neurčitou budoucností.

Když masově konzumuji tyto "výblitky", pokaždé si říkám, proč to vlastně dělám? Pak ale dostanu jednoznačnou odpověď, protože mě to prostě baví...je to jednoduché, přímočaré a dopadne to vždycky stejně - tedy jedním velkým happy endem - a to já moc ráda.

Postavy jsou nic moc, nejsou špatné, ale rozhodně ani do budoucna zapamatovatelné. Děj je ucházející, dobře se to čte, rychle to ubíhá, ale opět to není moc zapamatovatelné. Není tam moc nepředvídatelných zápletek, ale to nevadí. Jenom škoda, že to není vyprávěné ze dvou pohledů, ale vím, že v druhém dílu změní, takže taky dobrý. Konec je klasicky otevřený, takže vás donutí hned otevřít díl druhý.

Takže v závěru... je to průměrná oddechová - relativně příjemná - četba. A pokud přemýšlíte, po jaké knize sáhnete, tohle je to pravé ořechové.

Nada-ctenarka
13.06.2024 4 z 5

Srdcovka od prvni stranky, tohle je kniha podle meho gusta. Ctu ji kazdy rok znovu.


Charmedka
02.06.2024 4 z 5

Wow, tohle bylo skvělý. Už od prvních stran jsem se neskutečně začetla, autorky (pod pseudonymem Erin Watt se skrývá Elle Keneddy a Jen Frederick) píšou neskutečně čtivě. Nebudeme si nalhávat, že by příběh byl nějak originální a nabídl kvalitní a inteligentní literaturu, to vůbec, ale pokud patříte mezi fanoušky podobných žánrů, tak zaručuji, že se bude kniha líbit.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Žebříček nejprodávanějších eknih (květen)

07.06.2017


Citáty z knihy (1)

Hezké věci nedokazují hezkou povahu jejich majitele.


Kniha Papírová princezna v seznamech

v Právě čtených22x
v Přečtených2 903x
ve Čtenářské výzvě148x
v Doporučených222x
v Knihotéce703x
v Chystám se číst888x
v Chci si koupit264x
v dalších seznamech13x