Prekliaty princ

Prekliaty princ
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373994/bmid_prekliaty-princ-3oH-373994.jpg 4 1705 1705

Royalové / Royalovci série

Reed Royal má všetko, čo na čo si spomenie – atraktívny vzhľad, spoločenské postavenie, peniaze. Dievčatá stoja v radoch, aby si s ním vyšli na rande, chalani mu závidia. Ale Reedovi nikdy nezáležalo na ničom okrem rodiny, kým sa v jeho živote neobjavila Ella Harperová. To, čo sa pôvodne začalo ako prejav čírej nenávisti k otcovej zverenkyni a plán, ako jej urobiť zo života peklo, sa postupne zmenilo na túžbu mať Ellu po svojom boku a chrániť ju. Stačila však jedna zbytočná chyba a Ella ušla z Reedovho náručia. U Royalovcov nastal zmätok. Reedov svet sa rozpadá, Ella ho odmieta a tvrdí, že sa navzájom ničia. A MOŽNO MÁ PRAVDU. Tajomstvá. Zrada. Nepriatelia. S ničím podobným sa Reed doposiaľ nestretol. Ale ak chce získať svoju princeznú späť, musí dokázať, že on za jej lásku stojí. Prekliaty princ je druhý diel knižnej série o bohatej rodine Royalovcov.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (SK)

Broken Prince, 2016

Ni_kita
07.08.2017 5 z 5

Stejně čtivé i chytlavé jako Papírová princezna, ovšem s jediným rozdílem - konec prvního dílu mi nevystřelil mozek z hlavy.
Vážně to neumím jinak popsat, protože to co se událo na třech posledních stranách mě nenechá klidnou, a nutí mou hlavu vymýšlet nespočet teorií, o kterých by si čtenář, jenž přečetl teprv první díl myslel, že je to jenom hodně, hodně šílená fan fikce, založená nikoliv na skutečných událostech z Prokletého prince, ale na ještě šílenějších smyšlených událostech.
A z toho všeho plyne - další díl prosím!! (třeba jako okamžitě...)

Julia_pt
06.08.2017 5 z 5

Samozřejmě to opět končí tak, že potřebuju další díl!
Doporučuji!

avalonek
06.08.2017 5 z 5

To je zase vtip ne???Sakra to je ale drámo...A to zase budu čekat až do září,to mě asi klepne.Ti Royalové mě fakt asi zničí.Co tam bude dál,jak se to bude vyvíjet.JÁ SE FAKT ZBLÁZNÍM!!!!!

Caitlin
05.08.2017 5 z 5

Druhý díl byl stejně čtivý jako ten první. Musím říct, že tahle série se vážně povedla. A ten konec mi opravdu vyrazil dech. Nikdy jsem se tak netěšila na září jako teď :-)

kik68
03.08.2017 5 z 5

Původně jsem chtěla napsat úplně jiný komentář, ale právě jsem to dočetla a ti kteří to už četli, vědí co to znamená :-)
Tak za 1. Ten konec, co to SAKRA bylo. Zase neuvěřitelné a teď čekat do září na pokračování. Mě snad picne. Ale díky tomu konci, můžeme alespoň podezírat z ...... někoho jiného (ti co četli tečky doplní sami).
Za 2. Vůbec, ale jako vůbec nelituji Broočiny ....... (opět si doplní ti co četli a ti co nečetli to mají jako překvapení).
A teď komentář, který jsem chtěla napsat v průběhu čtení:
- První díl se mi líbil víc.
- Líbí se mi přeskakování pohledů z Reeda na Ellu. Doufám, že to tak bude i ve třetím dílu.
- První půlka knihy na mě působila až moc negativisticky. Já vím, že autorka chtěla navodit pocit, že Ella Reeda nenávidí, ale nemuselo se to odrážet ve všech aspektech knihy (sourozenci, škola)
- Druhá půlka už byla skvělá a to i s tím koncem, který mě úplně převálcoval. Prostě dokonalé a hlavně od autorky báječně vymyšlené, protože kdo z nás, kdo si to přečetl, nesáhne po dalším dílu? Odhaduji to tak na 1 čtenářku ze 100. :-)
- I přes trochu kritiky dávám 5 hvězdiček a to protože miluji Eastona a Val. Umím si představit (a taky to tak dělám :-), že nakonec tihle dva skončí spolu.
PS: Doufám, že mi tuhle vizi autorka ve třetím díle nepokazí.

vevronika
03.08.2017 4 z 5

Tato kniha je příjemné letní čtení, akorát mám pocit, že ke konci se z ní pomalu stává telenovela. :)

E.lisabeth
03.08.2017 5 z 5

Chtela jsem dat jen 4hvezdy, vazne jo, rozcilovalo me to prebihani z Reeda na Ellu. Ze zacatku jsem byla chvili i zdesena, ze to bude cele z Reedovo pohledu, nastesti ne a tesila jsem se na Elliny pasaze. Ale jakoze coze? Ten konec? Delate si ze me pip pip pip? At uz je po letu, potrebuju dalsi dil!

AjinQa
03.08.2017 4 z 5

Upřímně, čekala jsem že tato kniha bude blbost, jako druhé díly knih tohoto typu, ale byla jsem překvapená, že autorka dokázala pořád psát tak čtivě, tak že knihu nešlo odložit. Jako přišlo mi to o trochu slabší než jednička, ale u tak pořád šlo o pořádnou emocionální jízdu. Konec opět končil otevřeně, takže se opět nemůžu dočkat na další díl. Tato série je pro mě zatím velká pecka a všem okolo ji doporučuju. Nic lepšího jsem si na léto přát nemohla. Za mě 4,5*

kalinkacz
03.08.2017 5 z 5

Když jsme dočetla Papírovou princeznu, tak jsem si řekla, jo bylo to super a druhý díl zkusím... Čekání bylo peklo a já volala do všech knihkupectvích a čekala, až jim druhý díl přijde... Když přišel, tak sem sedla do auta a jela pro něj... Přečetla jsem ho za jeden večer, skončila jsem o půlnoci a prakticky ječela nadšením... Tenhle díl byl o tolik lepší, než ten první... A ten otevřený konec, děláte si srandu? Už bude září, třeba?

maya.mm
02.08.2017 5 z 5

Precteno za den a ted zas muzu cekat :-D
Zas ten konec otevrenej,ja se zcvoknu :)
Asi ani nema cenu psat,jak moc se tesim na pokracovani :-D

zbožňuju_knihy
02.08.2017 4 z 5

SPOILER:
ach jo, tak tu zase máme otevřený konec:-D! Knížka mě už tak neuchválila jako předešlá Princezna, ale současně jsem ji přečetla ani nevím jak a už byl konec. Tedy je to čtivé, ale styl psaní se nese stále na stejné vlně, tedy nic nového. Brůk mě štvala, tak dobře jí tak :-D. Stejně to zase bude celé úplně jinak, to už jsem poučená z Reedovy nevěry, i když možná taky kecal. Kdo ví?
Máme tu červenou knihovnu a telenovelu v jednom, je to čtivý je to neuvěřitelný a je to SAKRA dobrý...

sebemi
01.08.2017 5 z 5

Přečteno za jedno horké odpoledne, místy trochu neuvěřitelné, ale strašně čtivé.

Janpa
01.08.2017 5 z 5

Autorka opět nezklamala, tento díl byl skvělý. Vůbec mě nenudil. :)
Nechápu, jak po tomto konci zvládnu vydržet do září na 3. díl.

MarKy95
01.08.2017 5 z 5

Druhý díl super, ale tak nějak jsem čekala víc. Líbilo se mi psaní z obou pohledů. Těším se na další díl, to bude dlouhé čekání... :) .

Makulka1992
01.08.2017 5 z 5

Druhý díl o stupínek min než jednička..... Ale zase ten koneeeeec to se nedá a to třetí díl má vyjít až v září???? Kdo to má vydržet.... Podle mě a dějového zvratu, postav a celkově všeho by bylo lepší kdyby autorka, zařadila prostředí spíše mezi vysokoškoláky ale je to Amerika tam se může všechno.... Jsem zvědavá jak se naváže třetí díl, protože jak říkám konec druhého a mě padala brada

ZuKo
30.07.2017 3 z 5

Stejné jako první dil. Chovaní lidí v knížce mi nesedí na prostředí střední školy. Proto mám problem uvěřit tomu příběhu ale další díl si určitě přečtu.

helena19
30.07.2017 5 z 5

Bombastická knížka. Přečtena jedním dechem. Líbilo se mi, že autorka začala tam, kde skončila, ale tentokrát pohledem Reeda. Bylo super vnímat knížku dvěma pohledy. Z konce jsem zase paf...jak to ta autorka dělá, že ukončí knížku, tím že nechá své fanoušky v šoku a v nedočkavosti, jak to bude pokračovat? Prostě klobouk dolů. Spoiler: Doufám, že se ve třetím díle pohne příběh Gideona a jeho kostlivců.

DariDerek
30.07.2017 5 z 5

Tahle série je pro mě díl od dílu lepší a lepší. A to, jak mě dokážou autorky navnadit na další pokračování, je neskutečně účinné a dobré! :-) Více píšu tady: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/07/proklety-princ-erin-watt.html

Sydney Rose
29.07.2017 5 z 5

Měla jsem strach, že dvojka bude slabší než jednička, ale spletla jsem se. Moc hezky napsané. Jen mě mrzí, že dvojčata jsou oproti bratrům věčně v pozadí. Jinak závěr pro mě nebyl překvapením, protože jsem to čmuchala už od prvního dílu, ale jsem ráda, že se mi to potvrdilo.

veronka29
29.07.2017 5 z 5

Druhý díl stejně silný jako první díl a k tomu tenhle konec, už aby bylo září.