Rozhodnutie

Rozhodnutie
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 4 51 51

Ak ho chcú dostať za mreže, ona musí zomrieť. *** Zack Bridger už dávno nemyslí na bývalú manželku Rebeccu. Ich manželstvo nevyšlo. Slávny hráč amerického futbalu a akrobatická kráska nie sú najlepším receptom na rodinnú idylku. Preto sa rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Jeden telefonát však všetko zmení. Po násilnom útoku skončí Rebecca v kóme. Na veľké prekvapenie je Zach stále jej najbližším príbuzným a môže rozhodnúť, či bývalú manželku odpojí od prístrojov, alebo nie. Pod ťarchou zodpovednosti a drobnohľadom verejnosti nakoniec presúva rozhodnutie na Rebecciných rodičov. Tí sa rozhodnú počkať na zázrak. O pár rokov neskôr je Rebeccin útočník Eban Clark predčasne prepustený z väzenia. Brilantná prokurátorka Kate Lenonová je presvedčená, že za nitky zaťahal jeho otec a využil svoj vplyv na podplatenie sudcov. Kate je odhodlaná poslať toho bastarda opäť za mreže. No najskôr musí Rebecca zomrieť. Potom by Eban mohol čeliť novému obvineniu z vraždy. Kate a Zack stoja pred ťažkou morálnou dilemou. A Eban sleduje každý ich krok.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 30.01.2025
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Bude vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Overkill, 2022


více info...

Přidat komentář

ikul
10.09.2024 4 z 5

Jsem velkou čtenářkou Sandry Brown a přečetla jsem od ní zatím vše co tu vyšlo. Když to mohu posoudit, tak tohle dílko bylo jedno z těch slabších. Zpočátku trochu nuda, pak kolotoč kolem Rebeky a nakonec očekávané drama.

konicekbily
05.08.2024 5 z 5

Zajímavě vystavěná zápletka, bez zapeklitých záhad, napsáno standardním autorčiným stylem, je oddechové čtení pro ženy. A někdy se to dá přečíst i starším dědou.


georginaa
07.07.2024 4 z 5

Ze začátku to bylo takové pomalé stoupání, nic se moc nedělo. V půli už bylo více akčnosti a ke konci parádně degradovalo. Vůbec jsem neočekávala, že by se to takto mohlo zvrhnout. A to je na těchto příbězích nejúžasnější, že vás vždy něco překvapí. Pro mě fakt vzrušující závěr i když se to dalo předpokládat od začátku, ale tak to má být. Zaujmout, překvapit a hlavně pobavit, to Sandra umí.

alzbeta4340
05.07.2024 4 z 5

Nechat odpojit exmanželku v kómatu od lékařských přístrojů či nikoliv, to je základní otázka, kterou řeší hlavní hrdina knihy. Kromě toho bojuje s nepříjemným padouchem a jeho komplici a potkává krásnou ženu...
Typický román od Sandry, bylo to - v dobrém - přesně to čtení, které jsem očekávala.

Květi62
01.07.2024 5 z 5

Sandra umí překvapit. Její knihy jsou sice podobné a nezaměnitelné, ale stále nachází nová témata do hlavní zápletky. Tentokrát nejlepší rozehrávač Zach musí rozhodnou o životě nebo smrti své bývalé ženy. A aby jeho rozhodování nebylo tak lehké, objeví se státní zástupkyně Kate, která se snaží, aby se přiklonil na její stranu a pomohl tak spravedlnosti. Opět velmi dobré čtení.

Maky806
25.06.2024 5 z 5

Já byla teda nadšená jako vždy. Sandra prostě umí psát.

helenkan
17.05.2024 5 z 5

Mě autorka nezklamala, příběh se mi líbil. Pozdě si otec přiznal jakýho to spratka vychoval. Všechno řešit bohatsvím je hodně špatný.

lendinka.k
09.05.2024 5 z 5

Buď jsem už asi někde jinde, nebo to už není ta pravá Sandra jako dřív. Styl psaní mě bavil, ale příběh neměl tu šťávu, a takový ten šokující zvrat událostí s velkým odhalením na konci, kdy je vše jinak než si čtenář myslí, se nekonal. Vše bylo jasné od začátku, což určitě ničemu nevadí, ale mě to docela nudilo a stále jsem hledala nějakou tu záhadu. Ovšem zase tu byl zajímavý morální konflikt hrdiny, který jsem mu vůbec nezáviděla. A celá ta etická stránka věci byla pro mě hodně zvláštní, nová a vlastně nejednoznačná, což se mi líbilo. Absolutně jsem chápala pocity toho tatínka, a to nejsem věřící. Námět tedy neobvyklý a zajímavý, příběh čtivý, takže Sandru nezavrhuji, ale já už se jí asi vzdám ve prospěch českých detektivek a thrillerů.

Gandalff007
08.04.2024 2 z 5

Přečteno na doporučení, trochu na sílu, ale dočteno

Autorovy další knížky

Sandra Brown
americká, 1948
2016  87%Skryté zlo
2017  82%Pomsta
2018  77%Podraz
2007  85%Mrazivý chlad
2008  89%Skandál
Skrýt reklamy