Rozhovory Terezie Tománkové

Rozhovory Terezie Tománkové
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549008/bmid_rozhovory-terezie-tomankove.jpg 4 1 1

Devět inspirativních žen v otevřených rozhovorech s Terezií Tománkovou Terezie Tománková je výraznou tváří televize Prima. Rozhovory v jejím pořadu Partie bývají živelné a intenzivní… knižní rozhovor je ale trochu jiný žánr. Neuroložka, pedagožka, politička, tenistka, válečná reportérka, modelka, advokátka, členka představenstva banky, lékařka v hospici. Devět zpovídaných osobností se věnuje různým profesím, jedno je však spojuje: odvaha. Poznejte známou moderátorku i významné ženy, se kterými vedla dialog, z nečekaných úhlů! Málokde jinde byste našli tak inspirativní sestavu.... celý text

eva3992
dnes 4 z 5

Devět inspirativních žen, každá je jiná (neuroložka, pedagožka, politička, tenistka, válečná reportérka, modelka, advokátka, členka představenstva banky, lékařka v hospici). Spojuje je však jedno – odvaha, s jakou žijí svůj život.

Mám moc ráda knihy rozhovorů, hlavně pak s osobnostmi, které mají co říct a co předat. To přesně bylo obsahem této knihy. Bylo to natolik zajímavé, že jsem se od knihy nemohla odtrhnout a v podstatě jsem jí přečetla za jeden den.

Každou ze zpovídaných žen obdivuji. Za to, co zvládla, za to, co dělá pro ostatní, za to, jaká je. Rozhodně mě rozhovory donutily se zamyslet i nad mým životem a v něčem i „nakoply“ a inspirovaly.

Terezie Tománková je zkušená moderátorka, i když v televizi dělá rozhovory jiného rázu. Ty v knize zvládla skvěle. Zajímavé a citlivě položené otázky, skvěle vedené rozhovory, že se čtenář dozví vše podstatné.

Určitě kniha, která stojí za přečtení.

rozhovory významné ženy

Autorovy knížky