Ruckus: Šílená láska
L. J. Shen
Rosie Říká se, že život je krásná lež a smrt bolestivá pravda. Je to pravda. Nikdo mě nedonutil cítit se víc naživu než ten, kdo mi neustála připomíná, jak mi utíká čas. On je moje zakázané jablko. Také je to bývalý přítel mé sestry. Předtím, než mě odsoudíte, ale musíte vědět: Že to já ho viděla první. Že to já jsem po něm jako první zatoužila. Že to já ho první milovala. O jedenáct let později vtrhl do mého života a chce dostat druhou šanci. Dean Cole se chce stát mým rytířem na bílém koni. Jenže co když přijel pozdě? Ruckus Říká se, že ty nejjasnější hvězdy mají nejkratší život. Je to pravda. Ve světě, kde je všechno nudné, Rosie září jako hvězda Sirius na nebi. Před jedenácti lety nás osud rozdělil. Tentokrát se ale nehodlám vzdát. Rosie LeBlancové zjistí, jak tvrdě dokážu bojovat, abych dostal to, co chci.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Ruckus, 2017
Příběh Vicouse byl prostě top. Trošku pohádka a klišé, ale na druhou stranu hezký popis minulosti s přítomností. Rosie byla podle mého gusta, jízlivá, optimistická a konec příběhu, to byla prostě pohádka.
Zase super. Líbilo se mi to prolínání minulosti, jak to bylo z pohledu Ruckuse a Rosie. Opět potvrzení toho, že každý má svého démona. Avšak příběh Viciouse byl lepší ...
Super počteníčko, chlapec trošku přelétavý, ale nakonec stál pouze o tu jednu, trochu pohádka ale dobře napsané a krásně se četlo =)
Rosie mi z první knihy docela přirostla k srdci, o to víc jsem se těšila na její příběh. Oddechovka.
Zatím jsem četla jen Ruckus a Defy, ale chystám se i na ostatní.
Ruckus: Šílená láska
Je to krásná kniha s pěkným příběhem. Jelikož jsem začala Ruckusem, tak nevím jak se Dean choval v předešlé knize. Ale tady byl naprosto v pohodě. Vlastně skoro žádný hádky a romantika mezi Rosie a Deanem se mi líbila, až na to že Dean byl trochu holkař, ale takhle to v takových knížkách bývá. Určitě si přečtu někdy znova a těším se až se mi do ruky dostanou všechny.
Och môj...! Ja naozaj nemám dosť. Toto môžem čítať asi až do konca života. Postavy boli úžasné. Ruckus bol nie len sexy, ako sme už očakávali, ale mal aj svoje nežné chvíľky. Rosie bola diagnostikovaná cystická fibróza, vedela, že jej život môže byť veľmi krátky a nepredvídateľný. Ona sa však nevzdávala, bojovala ďalej, avšak chcela byť samostatná - uz vôbec nechcela, aby sa s ňou zaobchádzalo ako v rukavičkách. Jedinú vec, ktorú odmietala bola láska, nechcela, aby bola krátka a spôsobila aj niekomu inému bolesť.
Dean bol tým, čo vo svojom živote nič nepotreboval, s dokonalou kariérou, peniazmi, ktoré mohol minút na čokoľvek. V knihe však bola časť z jeho života, ktorá mi úplne zlomila srdce a vôbec som niečo také nečakala. Verte mi, ak ste si v predchádzajúcej časti znepriatelili Deana, teraz mu prosím dajte šancu. A Rosie je jednou z najsilnejších hrdiniek, o akých som čítala.
Na knihu som sa doslova vrhla, naladená z predošlých častí. Ale musím povedať, že Rosiina choroba bola pre mňa nemilým prekvapením. Žiaľ, pri práci som v kontakte s chorými ľuďmi, takže miesto oddychu som mala pocit akoby som zas prišla do práce. Inak príbeh je pekne spracovaný, oceňujem Deanov láskavý prístup k Rosie. Ale u mňa tentokrát to nie je na plný počet hviezdičiek.
Moc jsem se na knihu těšila a jsem opravdu spokojená. Tohle jsou knihy ke kterým si dokážu představit že se vrátím. Vicious byl fakt top. Tohle teda byla taky dost dobrý. Teď se už trepu na třetí díl
(SPOILER) Svým způsobem pokračování Viciouse, zaměřené na Deana a Rosie. Při čtení Ruckuse si řeknete proč se Dean ve Visiousovi tak choval? Příběh opět čtivý s AHA efektem, ale oproti Viciouse mi tam něco vadilo.
Pribeh me dost dostal. Prvni polovina knihy se tahla a uz jsem myslela ze me nezaujme jako Vicious ale prekvapeni!!! Jako ten zaver knihy? To uplne me to dostalo, to s tim otcem nebo ta nemocnice? Skvely, pribeh me dojal a Deana a Rosii jsem si moc oblibila.....jdu na treti????
Za mě trochu zklamaní, čtení mě vůbec nebavilo. Dočetla jsem z principu. Příběh mě nedokázal vtáhnout, zaujmout, Deanovi jsem nemohla přijít na chuť (už z minulého dílu mi neseděl), Rose mě svým schizofrením jednáním štvala, děj se táhnul, prostě nuda. A hlavně to převrácí pohled na první díl. Visthous i Defy byli stokrát lepší i když chvilkami měli své mouchy.
Když bych se na knihu podívala z hlediska jejího žánru, byl by určitě někde v první polovině. Byla to hezká kniha, kde nebylo ničeho přes míru, ale pokud bych se na to měla podívat z hlediska knih autorky nebo jen této série patří k těm slabším. Jak už bylo psáno níže, příběh se táhl a hlavní hrdinka byla na můj vkus taková moc melancholická a nerozhodná (ale chápu, že když někdo umíra tak to asi není moc pozitivní :D). Kdybych to měla shrnout - není to nepovedené, autorka má i lepší knihy, ale přečtením určitě nic nezkazíte a rozhodně to není ztráta času.
Knihu nebudem porovnávať s predchádzajúcimi časťami (Defy, Vicious), lebo by som nebola objektívna, keďže si ich už moc dobre nepamätám :(
A už najmenej stokrát som si povedala, že si knihy zo série prečítam naraz, až po vydaní poslednej časti...a nikdy to neurobím :(
Ruckus je naozaj nádherná kniha... Miestami som sa naozaj obávala najhoršieho, ale nakoniec všetko dobre dopadlo, aj keď pár slzičiek mi vykĺzlo :)
Škoda, že ti krásní bohatí mají tolik problémů. No, kdo by nechtěl milujícího alkoholika?
drogy sex láska první láska adopce alkoholismus vrozené nemoci láska neopětovaná pro dospívající mládež (young adult) vyrovnání se s minulostíAutorovy další knížky
2019 | Vicious: Divoká láska |
2019 | Barva půlnoci |
2020 | Ukradený polibek |
2020 | Scandalous: Šokující láska |
2020 | Ruckus: Šílená láska |
Tento príbeh ma bavil najmenej z tejto série. Asi mi nesadli postavy.