Ruckus: Šílená láska přehled

Ruckus: Šílená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437477/bmid_ruckus-silena-laska-0z7-437477.jpeg 4 828 828

Hříšníci série

< 2. díl >

Rosie Říká se, že život je krásná lež a smrt bolestivá pravda. Je to pravda. Nikdo mě nedonutil cítit se víc naživu než ten, kdo mi neustála připomíná, jak mi utíká čas. On je moje zakázané jablko. Také je to bývalý přítel mé sestry. Předtím, než mě odsoudíte, ale musíte vědět: Že to já ho viděla první. Že to já jsem po něm jako první zatoužila. Že to já ho první milovala. O jedenáct let později vtrhl do mého života a chce dostat druhou šanci. Dean Cole se chce stát mým rytířem na bílém koni. Jenže co když přijel pozdě? Ruckus Říká se, že ty nejjasnější hvězdy mají nejkratší život. Je to pravda. Ve světě, kde je všechno nudné, Rosie září jako hvězda Sirius na nebi. Před jedenácti lety nás osud rozdělil. Tentokrát se ale nehodlám vzdát. Rosie LeBlancové zjistí, jak tvrdě dokážu bojovat, abych dostal to, co chci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Ruckus, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ruckus: Šílená láska. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (144)

Terezzie
27.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Rosie se už na škole zamilovala do Deana. Tuhle skutečnost si nechala ale jen pro sebe,protože začal chodit s její sestrou a ona se tak rozhodla obětovat své štěstí a šanci na lásku. Rose trpí nevyléčitelnou chorobou a její šance na spokojený a dlouhý život jsou mizivé. Přesto chce být nezávislá a věnovat se tomu , co jí baví a naplňuje. Odmítá se stát opečovávanou květinkou, které neustále její rodina připomíná co jí čeká a nemine. Prchá proto za Emílií do New Yorku a začíná žít nový život. Osud jí ale dostihl a setkává se po letech, ve městě plného života a svobody s Ruckusem, mužem který jí rozbil srdce na milion kousků.

Dean je nenapravitelný děvkař , hulič a svoje problémy řeší láhví brandy. Jeho způsob života a navenek působící bezstarostnost mu vytvořila během let dokonalou masku Casanovy. Ve skutečnosti je jeho život jedna velká černá propast a on rozhodně nedovolí, aby někdo spatřil jeho démony. Až na ni. Ona je ta, která mu obrátila před 11 lety život vzhůru nohama. Ona je ta, pro kterou by dýchal a potil krev. Ona je pro něj vším a ještě mnohem víc. Čas mu nehraje do karet a on už nedovolí, aby se minulost opakovala.

Tahle kniha , tenhle příběh mě naprosto dostal a zlomil. Dostala mě jejich osudová láska, která během těch let co spolu nebyli sílila a zároveň mě rozčilovalo to jejich shledání protože čas jim opravdu nehrál do karet a Rose po takové době vlastně odolávala a nechtěla si dopřát kousek vlastního štěstí, nechtěla být sobecká a kvůli své nemoci snažila samu sebe přesvědčit, že to tak bude lepší . Ale Dean jí nedal šanci , jeho láska k Rose ho poháněla a posedla. Dal by jí celej svůj život a neviděl jí tak jako ostatní. Viděl v ní silnou a sebevědomou ženu a léčil její nemocnou duši i srdce. Měl ale hodně kostlivců ve skříni a jeho duše byla polámaná víc než jsem čekala. Poslední kapitolu jsem pomalu nedýchala a měla jsem infarktový stavy.
Takhle knížka rozhodně vezme za srdce, donutí čtenáře si uvědomit, že hranice mezi životem a smrtí je opravdu tenká, že láska je věčná a nesmrtelná no a já jí rozhodně nečtu naposled. Rosie a Dean jsou a navždy budou moje lásky

Pája699
25.07.2024 5 z 5

Osobitý styl autorky se mi vážně líbí a tahle série je úžasná. Sice to čtu na přeskáčku, ale to nevadí :-D

Autorka sice píše zamilované příběhy, ale všechno je bez přetvářky a bez ubrousku. Prostě si nebere žádné servítky .-) není to žádné óóch a áách a přeslazené. Je to prostě reálné a ze života.

Důkazem je i Ruckus….děvkař, alkoholik a hulič v jednom. Sice jeho charakter takhle nevyznívá nic moc, ale pro Rosie, by udělal první poslední. Jeho srdce bije jenom pro ni a miluje ji od svých 17-ti let.

Rosie, taková čistá duše, laskavá, milá, obětavá. Bohužel osud ji do vínku nadělil chorobu, se kterou se musí potýlat.

Oba dva rozdílní, ale parádně k sobě pasovali a museli čekat dlouhých 11 let, než nakonec skončili spolu :-)

Krásný příběh! Poslední kapitola tedy infarktová!


Books_by_Dee
15.07.2024 5 z 5

Vicious, první díl, byl pro mě takový fajn 4hvězdičkový rozjezd série, ale další díly byly už naprostý skvost a dokonalost. Ruckus je pro mě jasných 5 hvězd – mělo to neskutečnou šťávu a Rosie a Ruckuse budu asi milovat, ještě hodně dlouho.

Tahle kniha mě zlomila srdce a několikrát jsem u čtení měla na krajíčku a po dlouhé době jsem měla problém knihu odložit. Tak moc mě jejich příběh dostal.

Rosie se do Ruckuse zamilovala na prvního pohled, ten si však začal s její sestrou. Nyní se znovu potkávají a dozvídáme se, že všechno bylo vlastně trošku jinak. Nyní mají tihle dva prostor, aby mezi nimi mohlo vzniknout něco víc, ale…co když už je pozdě? Měl by dostat druhou šanci?

Nejhorší na celém tom příběhu byl ten fakt, že Rosie je nemocná a už když to čtete, tak prostě víte, že tahle story nemá happy end. (* spoiler - naštěstí v knize ho má, to se nebojte)

V době kdy píšu tuhle recenzi, tak už mám přečtený i zbytek série. Nečekala jsem, že může být něco lepšího než Ruckus, a může. Můj favorit je někdo jiny.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

16.03.2020


Citáty z knihy (17)

Láska není dokonalá, život není dokonalý, přesto je obojí natolik vzácné, že by sis měl vážit každého dne, kdy to máš.


Když vám něco dobrýho spadne do klína, tak nestačí si to jen hýčkat, musíte to držet zatraceně pevně, i když riskujete, že to rozmáčknete.


V místnosti se rozhostilo ticho. Ten druh, který se dostane do vašeho těla a začne vám hlodat kosti.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Ruckus: Šílená láska v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených1 141x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených52x
v Knihotéce372x
v Chystám se číst178x
v Chci si koupit63x
v dalších seznamech4x