Ruckus: Šílená láska přehled

Ruckus: Šílená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437477/bmid_ruckus-silena-laska-0z7-437477.jpeg 4 839 839

Hříšníci série

Rosie Říká se, že život je krásná lež a smrt bolestivá pravda. Je to pravda. Nikdo mě nedonutil cítit se víc naživu než ten, kdo mi neustála připomíná, jak mi utíká čas. On je moje zakázané jablko. Také je to bývalý přítel mé sestry. Předtím, než mě odsoudíte, ale musíte vědět: Že to já ho viděla první. Že to já jsem po něm jako první zatoužila. Že to já ho první milovala. O jedenáct let později vtrhl do mého života a chce dostat druhou šanci. Dean Cole se chce stát mým rytířem na bílém koni. Jenže co když přijel pozdě? Ruckus Říká se, že ty nejjasnější hvězdy mají nejkratší život. Je to pravda. Ve světě, kde je všechno nudné, Rosie září jako hvězda Sirius na nebi. Před jedenácti lety nás osud rozdělil. Tentokrát se ale nehodlám vzdát. Rosie LeBlancové zjistí, jak tvrdě dokážu bojovat, abych dostal to, co chci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Ruckus, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ruckus: Šílená láska. Přihlašte se a napište ho.

Andrea996
26.12.2024 5 z 5

Další kniha od autorky, kterou jsem zhtla jak malinu. Autorka do příběhů zasadí smutnější/vážnější téma, tady se potkáme s Rosie, která je vážně nemocná a pak zlatíčko Deana, který vypadá jako největší dáreček, ovšem má taky své démony a s tím se pojí tajemství, které autorka též vykresluje do její každé knihy.
Líbí se mi ten styl psaní, i její příběhy, umí kolikrát vyobrazit jak může být život na nic a větší část knihy není tak sluníčková, ale nakonec vám L.J.Shen slepí všechny rány a vždy se dočkáte pěkného konce.
Jiskra a hot scény, jako vždy super, řekla bych že tady toho bylo možná o něco méně, vracíme se sem i zpět do první knihy (doporučuji číst popořadě, i když autorka vše znova vysvětlí) a tím pádem zde máme více rodinného téma.
Ještě co bych chtěla vypíchnout, je jak Dean byl odhodlaný za každou cenu získat Rosie, je to trochu jiné, než bývá zvykem u téhle autorky, ale příjemná změna.
Doporučuji všemi deseti, chytí to za srdce.

Kaši_books
12.11.2024 5 z 5

Druhý díl byl opět skvělý- plný jiskření, zvratů, zajímavých zápletek. Spoiler- jasně každý čekal, že to skončí happy endem, ale i přesto závěrečné kapitoly byly extra napínavé. Trochu mě mrzelo, že Vicious s Emilie občas byli vykreslení negativně, ale v konečném součtu Emilie má obří plusove body za celkové pochopení situace ohledně sestry a jejího stavu a situace. Za mě určitě 5* a jsem zvědavá na další díly, na které se už chystám

Reganjames
12.11.2024 5 z 5

Ach, Dean. Neodolateľný, šarmantný, vždy veselý no pritom vnútri zlomený. A vidí to len ona, len s ňou môže byť naozaj šťastný. Krásne, krasne, krásne. Určite si to užijete.

Knižní novinky (12. týden)

16.03.2020

Láska není dokonalá, život není dokonalý, přesto je obojí natolik vzácné, že by sis měl vážit každého dne, kdy to máš.

Když vám něco dobrýho spadne do klína, tak nestačí si to jen hýčkat, musíte to držet zatraceně pevně, i když riskujete, že to rozmáčknete.

V místnosti se rozhostilo ticho. Ten druh, který se dostane do vašeho těla a začne vám hlodat kosti.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Ruckus: Šílená láska v seznamech

v Přečtených1 154x