Rum v kuchyni
Magdalena Wagnerová
Kniha vám nejdříve sdělí co je to rum a poví něco málo o jeho historii. Pak už můžete začít dělat: pokrmy; tradiční moučníky a cukrovinky; vánoční cukroví; či koktejly,bowle,studené punče nebo nakonec i teplé a vařené nápoje.
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchařky cukroví moučníky alkohol
Autorovy další knížky
2007 | Pověsti staré Prahy |
2010 | Pražská strašidla a všemožná jiná zjevení |
2015 | Rodinná anamnéza |
2003 | Jablečňák |
2013 | Příběhy starých pražských domů |
Kuchařka, kde je jednou z ingrediencí rum. Z počátku jsem byla ke kuchařce skeptická a vůbec, proč bych měla dávat chlast do jídla, že. :-) Můžu říct, že pár receptů jsme doma vyzkoušeli a za mě super. Kdo by odolal nadýchaným věnečkům s jemným příjemně aromatickým a chutným krémem, Roostbeefu, koblihám, bábovkám nebo obyčejnému, ale božskému grogu, kor teď v zimním nečase . :-)