Rychlé večeře - Bleskové rande na talíři
Cornelia Schinharl
Bleskově hotovo! Rychle nakoupeno, rychle připravenou, rychle uvařeno! Hotové jídlo stojí na stole raz dva a zbývá dostatek času na to nejdůležitější u jídla – vychutnat si ho. Přesně tak si představujeme večer po rušném pracovním dni. V podstatě všechny recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě. To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z „normální“ večeře udělají tu rychlou. Mnoho zábavy při bleskovém vaření a dobrou chuť!... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchařky jednoduché recepty, rychlá jídla
Autorovy další knížky
2005 | Speciality z celého světa |
2003 | Basic vaření po italsku |
2006 | Basic vaření po asijsku |
2011 | Rychlokurs vaření pro vegetariány |
2005 | Basic skvělá párty |
Průměrná kuchařka, fajn pro začátečníky