Rýže - 180 skvělých receptů z domova i ze světa
Pavel Martin
Nehodnoceno
Rýže je nejen základní potravinou pro většinu lidstva, ale i svěžím obohacením evropské kuchyně. Podrobněji se zde věnujeme různým druhům rýže, včetně netradičních druhů, které patří mezi oblíbené pochoutky, jako je rýže jasmínová, basmati a také indiánská. Nejpřitažlivější a hlavní částí knihy je bohatý receptář (včetně diety pro štíhlou linii), který každého přesvědčí, že rýže nemusí být pouhým příkrmem.... celý text
Autorovy další knížky
2012 | Houbová kuchařka |
2001 | Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy |
2002 | Recepty od staříčka ze Slovácka |
2002 | Vánoční kuchařka |
2003 | Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů |