S hlavou v oblacích
Diana Palmer
Lutecia prožila dětství v adoptivní rodině a nevlastní bratr Russell Currie jí byl vším - přítelem, vzorem, ochráncem. Když dospěla v krásnou mladou ženu, začal však jejich sourozenecký vztah povážlivě skřípat - mužný farmář upoutal její dívčí fantazii mnohem víc než její nápadník, mladíček Frank. O patnáct let starší Russell se snažil být rozumný a nechat nevlastní sestru na pokoji, avšak hluboký cit a probouzející se vášeň nedokázal potlačit. Přizná jeden druhému, co k sobě cítí a dají lásce šanci?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , HarlequinOriginální název:
Now and Forever, 1979
Bože, to byla blbost, sice zabrala jen par hodin napocitanych na prstech jedné ruky, ale stejně... tohle bylo opravdu mimo můj selský rozum, ano, láska hory přenáší, ale tohle zavánělo tyranii z Rusellovi strany a neustálým neopodstatnenym odpouštěním ze strany Tish, která někdy ani nebyla na vině
Russell s Tish se chovají pěkně nelogicky ale od romantického příběhu se žádná chytrost beztak nečeká
2009 | Ledové květy |
2004 | Závrať z milování |
2011 | Honba za štěstím |
1993 | Případ přísného šéfa |
1998 | Divoké srdce |
Od této autorky jsem si zvykla na vyšší úroveň, tato kniha se jí nepovedla. Příliš sentimentální a ubrečená, všeho moc škodí.