S láskou ke zdravému pohybu našich dětí
Jana Skalová
Dočtete se v ní, jak by měl vypadat pohybový vývoj našich nejmenších, čím vším jim my dospělí můžeme nevědomě uškodit a jak tomu předejít. Autorka knížky, dětská fyzioterapeutka Jana Skalová, v ní shrnula zkušenosti svoje, ale i zkušenosti rodičů a jejich dětí. Za více než čtvrtstoletí “práce“ s dětmi ví, že kdyby byli dospělí lépe informováni, velké množství malých pacientů by na rehabilitaci vůbec nemuselo být. ... celý text
Na zadní straně knihy je hodnocení, kde nějaká maminka říká, že by se kniha měla fasovat v porodnici. Pod to bych se podepsala.
Doporučuji všem co čekají, si knížku přečíst, abychom nedělali zbytečné chyby ve vývoji našich potomků. Kniha je stručně a s logickým vysvětlením popsána.
2012 | S láskou ke zdravému pohybu našich dětí |
2019 | Jak teď… Tak potom: Nejen příběhy z praxe dětské fyzioterapeutky |
Tezko knihu hodnotit, byla vydana pred 12 lety a v necem jiz neni aktualni. Naprilad noseni deti v satku/nositku dnes vypada opravdu jinak nez jak to uvadi autorka, resp. jsou zde i jine moznosti. Obecne mi kniha prisla zbytecne zdramatizovana a desici rodice. Kazdopadne je to ale dobry zdroj informaci, ktery by si mohl kazdy rodic, spolu s dalsimi zdroji, precist a nasledne si udelst svuj zaver.