S láskou tě nenávidím

S láskou tě nenávidím
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442536/bmid_s-laskou-te-nenavidim-dlp-442536.jpg 4 802 802

S láskou tě nenávidím série

1. díl >

Sera neměla šťastné dětství. Její otec byl hazardní hráč, který prohrál veškerý jejich majetek. Matka trpí depresemi, je závislá na lécích a není schopná manžela opustit. Sera tak musela už od útlého věku živit nejen sebe, ale i svou matku a sestru, zatímco jí její otec kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Ale usmálo se na ni štěstí, když potkala JJ a Bruce, starší homosexuální pár, který ji zaměstnal ve své restauraci. Navíc jí dovolili, aby bezplatně bydlela v jejich bytě. Nyní pendluje mezi restaurací a stáží v reklamní agentuře. Doufá, že tam získá trvalou pozici a konečně se osamostatní. Její sen se ale začne hroutit, když jednu bláznivou noc skončí v náručí neznámého muže, ze kterého se vyklube její nový šéf a soused. Jeho neodbytné flirtování a návrhy ohrožují její budoucnost a Sera neví, co si počít…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Love to Hate You, 2018

KlaraHy
01.10.2024 5 z 5

lehká oddychovka, která se čte sama

Ludmila91
23.08.2024 5 z 5

Milý oddychový příběh

Leído
29.07.2024 4 z 5

Takových příběhů je opravdu hodně a mně osobně nevadí je číst pořád dokola, pokud jsou dobře napsané. Po předchozí emočně náročné knize jsem potřebovala něco lehčího a oddechového, a kniha splnila všechna má očekávání. Ben byl slaďouš a i když mám většinou raději ty drsnější typy, byla příjemná změna, že měl od začátku jasno.

Žampion
18.07.2024 5 z 5

"...on na mě očividně použil nějakou černou magii, a probudil ve mně mou vnitřní spící pornohvězdu." Vtipné, romantické, strhující. Užila jsem si to.

Bety093
10.07.2024 5 z 5

Moc milý příběh, který vás chytí za srdce a zároveň pohladí po duši. Emoce, krátké kapitoly a sympatické postavy, co více si přát? Kniha je moc pěkně pojata a myslím že se do ni absolutně zamilujete, pokud jste fanoušci romantiky. Na oddechové čtení značka ideál. Doporučuji.

blebuska
07.07.2024 5 z 5

Hodně milá kniha, spád a dej je celkem předvídatelný, ale bavila mě od prvního po poslední písmenko. Několikrát jsem se smála nahlas, na konci také plakala... Fakt mě bavila, příjemná odpočinkovka

Vendy_Kříž
07.06.2024 5 z 5

Jednoduchý, čtivý, vtipný, romantický příběh. Doporučuji i ostatní knihy od Jo Watson, všechny se mi líbily a nasmějete se u nich

L.Ady
31.05.2024 3 z 5

Fajnová knížka. Člověk si u ní odpočine i zasměje. Romantický příběh který ale není jen růžový, prostě ze života.

adela2230
14.05.2024 5 z 5

Autorka nezklamala, příběh se čte dobře. Jsou zde velmi vtipné scény a romantika je taky na místě.

Evaho73
14.05.2024 4 z 5

Kniha "S láskou ťa nenávidím" je ideálna pre tých, ktorí hľadajú oddychové čítanie s humorom a romantikou. Pokiaľ máte radi príbehy o tom, ako sa protiklady priťahujú, táto kniha vás zaručene poteší. Príbeh sleduje Seru, mladú ženu, ktorá sa snaží skĺbiť náročné zamestnanie so starostlivosťou o rodinu. Všetko sa ale zvrtne, keď sa na pracovisku stretne s Benom, novým šéfom, ktorého spočiatku nenávidí.
Kniha je plná humoru a vtipných situácií, ktoré dokážu rozosmiať. Autorka sa tu pohráva s myšlienkou "od nenávisti k láske" a robí to s ľahkosťou a šarmom. Sera a Ben sú skvele vykreslené postavy, s ktorými sa ľahko stotožníte.
Dej knihy je svižný a plný zvratov , takže som sa pri čítaní nenudila. Autorka nenásilne otvára aj vážnejšie témy, ako sú rodinné problémy a ťarcha zodpovednosti, ale robí to tak, že kniha nepôsobí ťažkopádne.

aljoska83
11.05.2024 4 z 5

Tohle byla kniha přesně na volný víkend, pobavila, dobře se četla, nejlepší relax.

Pierette
02.05.2024 5 z 5

Knížka se mi moc líbila, je to prostě taková typická oddechovka. Hodnotím 5 hvězdičkami, asi i proto, že mám pro Jo Watson slabost a líbí se mi vše, co napíše :)

sarhii
31.03.2024 4 z 5

Bylo to vtipné a mělo to spád, ale od určité doby ... no jakoby z ničeho nic se všechno vyřešilo a už jen sluníčko. Zasmála jsem se, ale čekala bych, že se zápletka trochu víc bude řešit. Bylo to bum a vše je vyřešeno. Ale jinak to bylo čtivé, vtipné a povedené.

Cucy
28.03.2024 4 z 5

Opravdu zajímavý příběh. Příjemně se četlo a vtipné pasáže byly opravdu k popukání. Hlavní postavy mi byly moc sympatické a i díky tomu se mi povedlo rychle přečíst, protože jsem nemohla přestat.

Iris30
16.02.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila, romantika, vtip, prostě oddechovka.
Co se mi ale líbilo nejvíc, že autorka čerpala inspiraci z části svého života a to dost podstatnou.
Je to sice slaďárna, ale na odreagování starostí skvělá.

misssicccka
05.02.2024 2 z 5

Temto kniham ja rikam "meducinka" tj. vhodne na rymicku, takova ne uplne duchaplna literatura, ktera se dobre cte.
Nektere pasaze byly zbytecne, nektere zbytecne zdlouhave a nebylo tam nic prekvapujiciho.

whale77
11.01.2024 4 z 5

K téhle knížce jsem se dostala v rámci výzev z předchozích let, myslím, že ji místní komunita zmiňovala pro téma knihy od afrického autora. Tenkrát jsem ale přečetla úplně jinou knížku a tuhle jsem odložila na neurčito. Hlavně z důvodu, že červená knihovna opravdu není můj oblíbený žánr, kdysi jsem dostala zdarma k TV programům 3 harlekýnky a ze zvědavosti a z pocitu, že bych i této literatuře měla dát šanci, jsem si je tenkrát přečetla. Pamatuju se, že dvě byly bílé „light“ verze a jedna červená s nějakou tou erotikou. A obě to byly samozřejmě odpad non plus ultra.
Ale tohle bylo jiné kafe. Srovnáním s harlekýnkami by toto muselo mít ještě o jedno (či více) barevné odlišení obálky, neboť erotikou to bylo přímo nabité. Dějově a takovou tou naivitou hlavní hrdinky to bylo to samé, nic k čemu bych se ještě někdy v budoucnu chtěla vrátit, ale a) tahle autorka umí psát (její popisy – opravdu popisy, nikoliv jednovětné přeskočení od prvního polibku rovnou k rannímu probuzení se - sexuálních scén nebyly trapné, byly pravdivé a vkusné, uměly „naladit“ – a to se málokdy vidí = čte), umí to napsat napínavě (i když každou pseudozápletku – pseudo proto, že si je vyrábí sama – dopředu tušíte) a hlavně velice čtivě, b) díky humoru mi to připomíná filmové rom-comy, na které tedy (na rozdíl od stejně žánrově zaměřených knížek) náladu mívám (protože zaberou méně času).
Dávám tomu sice 4 hvězdičky, což ale nevypovídá o nějaké úchvatné kvalitě knížky ve srovnání s knihami obecně, spíš jen v porovnání v rámci daného žánru.

lucie1744
06.01.2024 4 z 5

Oddechové, romantické a vtipné. Kniha mě bavila.

p. Rochesterová
03.01.2024 4 z 5

Četlo se to výborně..hlavní dvojka sympaťáci..a bylo to i maličko něco jiného ( opravdu maličko, ale to se u romantického točení pořád v jednom kruhu počítá)

Alex.rrr
18.12.2023 4 z 5

Skvělá vtipná kniha. Hodně lidí se tam najde i svoje "trapné" vtipné chvilky. Kniha není osvětou a je to klasika červená knihovna, ale je to tak zábavně napsané, že se to prostě musí líbit.

humor romantika

Jo Watson