Hrobař

Hrobař
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216362/mid_hrobar-216362.jpg 5 414 414

Savannah série

Probudila se v temném, uzavřeném prostoru. Shora k ní tlumeně doléhal krutý smích, přehlušovaný zvukem sypané hlíny. Ke svému zděšení si uvědomila, že je pohřbívána zaživa. Její zoufalý výkřik však slyšel jen sadistický vrah...

wlado
28.10.2024 4 z 5

Dobré čítanie. Kniha má spád, postavy sú príjemné, vyvrcholenie na konci knihy s patričným napätím. Odporúčam

veverkaVv
28.07.2024 5 z 5

Hodně dobře se kniha četla. Kradla jsem si chvilky, abych se v ději posunovala dál. Asi ještě něco od autorky zkusím, zejména teď v době prázdnin. Hlavní hrdina komisař Reed je pro mě sympatický a velmi empatický muž.

musivila
14.03.2024 5 z 5

To bylo zas počteníčko. Lisa nezklamala. I když nemusím v knihách ty ambiciozní novinářky. Tady jsem to dokázala zkousnout. Nepostrádalo to napětí, zvrácenost, krutost ani špetku romantiky. Zas mi v hlavě běhaly různé teorie mohl by to být ten a nebo že by ten :) Neodhalila jsem nic, až když autorka sama chtěla.
Jen Sylvie Morrisettová mi nepřirostla k srdci již v prvním díle a ani v tomto jsem na ni bohužel názor nezměnila.

Radimka
04.07.2023 3 z 5

Posledních asi 50 stránek už jsem věděla, kdo to udělal. Ale stejně mě to nikterak nechytlo. Nebylo to špatný, ale žádná pecka.

Aligi
01.06.2023 5 z 5

Hrobař byl moje první kniha od Lisy a od té doby je Lisa Jackson jedna z mých nejoblíbenějších autorek. Mám od ní všechny knihy.

Pavlína2019
18.02.2022 3 z 5

Napínavé. Výborné téma, brr. Jak to u této autorky bývá - poněkud zdlouhavé, aspoň pro mě. Její knihy čas od času čtu, mohly by být kratší, ale zajímavé a napínavé jsou...

Georgine
26.01.2022 5 z 5

Velice ctiva kniha, těžko se odtrhavalo od čtení. Určitě jedna z těch lepších této autorky. Proto pak zklamání z pokračování, ale to už patří hodnotit jinam.

Atara16
16.01.2022 3 z 5

Druhá knížka od autorky co jsem četla mě se nezaujala taková nemasná , neslaná, dlouhá.

cukrovka
09.12.2021 5 z 5

Čtivé a napínavé čtení. Zajímavý námět. Hlavní hrdinka mi zpočátku přišla dost otravná a zaměřená pouze na svou kariéru, pro kterou by udělala vše. Až když vidí své povolání z druhé strany trochu prozře.

Pavlina50
13.10.2021 4 z 5

U Lisy Jackson to mám trochu jako na houpačce, z některých knih jsem byla nadšená, ale některé mě trochu i zklamaly. Do každé její knihy se proto pouštím trochu s očekáváním, do které kategorie mi nakonec spadne. Hrobaře řadím spíš mezi ty první. Čtivost, napínavá zápletka, přesná míra surovosti a děsivosti, která k žánru thrillerů určitě patří, ale taky trocha romantiky, která toto všechno vyvažuje, vcelku všechno jsem tam našla – takže za mě spokojenost, takový trochu lepší standard.

Tammy11
28.09.2021 5 z 5

Uffffff! Čteno jedním dechem!

Olous1
21.06.2021 5 z 5

Tak zase jednou kvalitní počteníčko. Knihu jsem přečetla na jeden zátah. Hrozná představa být zaživa pohřbená. Chvilkami mě až mrazilo. Určitě stojí za přečtení,toto je kvalitní detektivka. Za mě 100%.

Arev122
22.04.2021 5 z 5

Napínavé čtení , děj měl spád a nevšední zápletku a do poslední chvíle nebyl znám" Hrobař"

Markethe
13.03.2021 5 z 5

Musim uznat že pro trio Morrisettova Reed a Niki Gilletova mam prostě slabost.

Ophelie
06.02.2021 5 z 5

Tak tohle tedy byla jízda! Od první stránky až dokonce se nenudíte, ba naopak. Trnete s každou přečtenou stránkou, napětí stále přibývá a když už se zdá, že je jasné, kdo je Hrobař, vše může být nakonec úplně jinak. Tak brilantní thriller s dávkou napětí, nechutností, zla i s (alespoň pro mě) zcela překvapivým a nečekaným rozuzlením jsem dlouho nečetla. Dobrých thrillerů je na trhu spousta, ale tuto knihu musím zařadit mezi ty špičky a jedničky. Je to skvělá kniha, kterou byste rozhodně coby milovníci napětí a thrillerů neměli vynechat ;)

Katulinka69
07.09.2020 3 z 5

Už beru další díl. Super

Zlatinka.Emilly
07.02.2020 5 z 5

Zajímavě a přitom nechutně nám Lisa nabízí příběh, který zatřese i se silnějšími náturami. Celou dobu jsem byla přesvědčena o tom, že jeden z mých dvou potenciálních týpků musí být ten úchyl, ale mýlila jsem se. I když jsem v knize objevila více nereálných možností, knihu mohu doporučit, četla se fakt dobře. Večer jsem 2x kontrolovala okna, dveře a nejraději bych zalezla pod psací stůl, kde bych si ustlala. Ale už se začínám otrkávat :)

postrach
10.01.2020 5 z 5

Síla.Tahle kniha je opravdu napínavé čtení.

monte
16.10.2019 5 z 5

No, to bylo napínavé. Super detektivka

petraj30
30.08.2019 5 z 5

Velmi čtivá a napínavá kniha, chvílemi mě i mrazilo. Souhlasím, že tento díl je lepší něž první.
Měla jsem dilema, jestli se mám podívat dozadu na jméno vraha, podezírala jsem úplně všechny, ale vrah mě i přesto překvapil. Ale musím napsat, že jsem rozuměla, proč to dělal, svým způsobem mi ho bylo líto.
Reed mi připadal hodně uzavřený a nečitelný, no ale když měl za zadkem tak otravnou stíhačku, tak to ani jinak nešlo. Nikki konečně na konci pochopila, jaké to je a snad se postaví na vlastní nohy. Moc se těším na další díl, kde se bude rozvíjet jejich vztah
Kdo mě štve díl od dílu víc je Sylvie Morrisettová - nějak mi tam nepasuje.
Teď doufám, že nikoho neurazím, ale přijde mi, že na veškeré knihy napsané ve stylu krimi, detektivky, thrillery a horory jsou lepší jako spisovatelky ženy (na takového muže jako spisovatele jsem ještě nenarazila). Podle mě jsou knihy více emočně i citově propracovanější.
Kniha byla opravdu výborná, určitě mohu jen doporučit