Schovej mě v dešti

Schovej mě v dešti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472893/bmid_schovej-me-v-desti-9Jk-472893.jpg 4 676 676

Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla. I proto se Kate později zapřísáhla, že ona sama tu pro svou milovanou dcerku Sabine vždycky bude… Jenomže čím je Sabine starší, tím víc ji nejasná minulost její matky zajímá – a jednoho dne se prostě rozhodne svou babičku Joy na irském venkově navštívit. Splněný sen o shledání vnučky a babičky se však záhy změní v horlivé pátrání po tajemství minulých let, která doteď zůstávala pohřbena...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Sheltering Rain, 2002

kytarka
18.06.2020 3 z 5

Na téhle knize jde poznat, že je to prvotina od spisovatelky. Je fajn, že u nás nevyšla jako první. Pokud jste četli více knih od Jojo, tak uvidíte krásný progres jak jí to jde a zlepšuje se. Tento příběh byl pro mě takový nemastný, neslaný. Ničím mě nenadchnul a nepřekvapil. Nicméně musím podotknout, že Jojo psát umí.

LucinkaB.
16.06.2020 3 z 5

Moje očekávání byly veliký- v knihovně mám všechny její knížky, tak jsem se těšila. Ale nějak mě to zklamalo.. Příběh prostě nic moc. Pak jsem se pak dočetla, že je to autorcina prvotina. Kdybych četla tuto jako první že všech, ostatní už asi nekoupím.. každopádně čestné místo v knihovně má..

RonnieSmithx
16.06.2020 3 z 5

Hrozně krásná kniha. Tenhle žánr mě zatím oslovil jenom od Jojo Moyesové. Vím, že s jejími knihami nemůžu šlápnout vedle (teda kromě Životu po tobě) a Schovej mě v dešti není výjimkou. Rychle a hezky se četla, a protože je autorka tak skvělá vypravěčka, tak jsem si to ani neuvědomila a za chvíli mi zbývalo už jen pár stran do konce. :)

Jessie_
12.06.2020 5 z 5

Paní Moyesová si opět pojistila místo na mém seznamu nejoblíbenějších autorů. Příběh má trošku pomalejší rozjezd, ale nijak to nebrání tomu, dát mu plný počet bodů :-).

Nedomova.em
07.06.2020 5 z 5

Další krásná kniha od Jojo Moyes. Příběh se mi moc líbil a četl se velice dobře.