Sedm let hříchu

Sedm let hříchu
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167034/sedm-let-hrichu-hV5-167034.png 4 298 298

Před sedmi lety, v předvečer své vlastní svatby, se ctnostná a spořádaná lady Jessica Sheffieldová stala svědkem hříšné podívané, jakou si taková nevinná mladá dáma nikdy nedokázala představit. Tento výjev ji šokoval a podivně vzrušil zároveň. Tajemství o zhýralém Alistairu Caulfieldovi si nechala pro sebe a provdala se, jak od ní všichni očekávali. Avšak i po dlouhých letech poklidného a šťastného manželství ji Caulfieldův obrázek neopouštěl a vyvolával v ní nemravné představy… …o to sladší pak byla odměna. Alistair utekl od představy nádherné lady Jessiky s vášnivým pohledem v očích až do Západní Indie. Coby úspěšný obchodník měl už jen málo společného s chlípníkem, jakého kdysi znala. Když se čerstvě ovdovělá Jessica nalodila na palubu jeho impozantního korábu na cestu přes oceán, zůstane jediným strážcem sedm let potlačovaných tužeb jen pár vrstev jemného hedvábí. Brzy oba poznají, že den, kdy pokušení podlehnou, se nezadržitelně blíží…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Seven Years to Sin, 2011

kacaaba
22.01.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Romantický historický román s erotikou. Mělo to příběh, líbilo se mi, že nešlo jen o hlavní hrdiny, že i vedlejší postavy bojovali o své místo ve světě. Určitě si jí přečtu klidně znovu.

PomněnkaPrvní
13.01.2015

Knížka se číst dala, líbila se mi víc než "Neznámý manžel". Zajímavé byly obě dějové linie. Velmi mi vadila ta Jamajka, že se autorka o ní neobtěžovala zjistit si a napsat víc. Kniha na odreagování dobrá, v paměti ale asi příliš dlouho nezůstane.

BlueIvy
02.09.2014 3 z 5

Čakala som, že to bude horšie, nakoniec to vôbec nebolo také zlé, no paradoxne ma viac ako hlavné postavy, zaujal príbeh Hester a Michaela, ktorý aspoň podľa mňa, držal celú knihu nad vodou

dubakm
25.07.2014 4 z 5

Tak narozdíl od některých jiných kníh v tomhle žánru to mělo svůj příběh, ne jen kamasutrické svíjení těl :-) Dala bych 3 a půl hvězdičky, jako takový lepší průměr.

adrianna0305
15.07.2014 1 z 5

Kniha, která neurazí, ale taky ničím nezaujme. Když si ji do knihovny nepořídíte, o nic nepřijdete :-)

IFu
14.07.2014 5 z 5

Hezká kniha. Hezky se čte. Zajímavý příběh o kdysi vzniklém citu. Mnoho pěkných okamžiků a pocitů viny, vnitřního psychického boje v hlavní hrdince. Nenadchla mě ale tak jako jiná kniha od této autorky - Pýcha a rozkoš.

Beni
15.06.2014 4 z 5

Vzhledem k tomu, že porovnávám se sérií Crossfire, musím dát 4*
Je slabší, ale čte se dobře :-)

mazzone
11.06.2014 3 z 5

jedna z tých slabších od Sylvie Dayovej, čítala som ju až po Crossfire, takže pre mna trošku sklamanie

Patamata
14.05.2014 1 z 5

Přečetla jsem ještě před Crossfirem a pro mne to bylo zklamání...příběh na lodi nuda, nuda. Zaujala mne jen linie příběhu sestry hlavní hrdinky a tématu domácího násilí a proto jsem dočetla. Po přečtění jsem neměla ani chuť už něco od této autorky číst..Crossfire ale překvapil.

LadyElisa
29.03.2014 3 z 5

Průměr, neurazí ale ani nenadchne. Crossfire jasně vede :)

Nika89
10.03.2014 3 z 5

Nebylo to spatne. Libilo se mi, ze oproti jinym knizkam jina doba a to mi sedlo :) nema to obnazenou, ale oddych dobrej.

Lennji
28.02.2014 2 z 5

Bohužel zklamání..Děj z dob minulých, ve stylu Královny Sisi, mě moc neohromil..Nudné pasáže, starobylá mluva..Čekala jsem od knihy více..Jednou přečtená a uložená v zadní části knihovny..

jansal
17.02.2014 3 z 5

Nemá cenu chtít od podobné knihy oduševnělý obsah, ale musím uznat, že svůj účel splnila - udržela mě vzhůru, když můj syn odmítal spát a to se nepovedlo ani mnohem oduševnělejším knihám. Jednou větou: u knihy se nemusí nijak přemýšlet a je to skutečná oddychovka (moderněji pojatá červená knihovna).

niknikita
15.02.2014 2 z 5

Ty dvě hvězdičky jsou za obálku a taky proto, že mám ráda vůni nových knih. Tento "bestseller" - jak je uvedeno na titulku- jsem po pár stránkách odložila, asi za týden jsem se ke čtení vrátila, abych onen eroticko-dobrodružný propletenec nakonec s úspěchem nedočetla...:-O

renataab
01.02.2014 1 z 5

Měla jsem co dělat se donutit do čtení. Nejslabší ze všech nyní tak moderních erotických románů. Všechny dějové zápletky, všechny erotické scény byly v románu umělé, jsem si stále říkala, že v té době by tohle ve skutečnosti nešlo nebo nebylo možné. Kniha se mi nelíbila.

malazluta
24.01.2014 2 z 5

Od této autorky jsem čekala něco víc, kniha sice neurazila, ale ani nijak výrazně nepotěšila. Namísto hlavní dějové linky se mi víc líbil "vedlejší" příběh Hester.

rosse007
15.01.2014 4 z 5

Sice ji ještě nemám dočtenou do úplného konce ale musím říct že se opravdu nenudím! Popsala bych ji jako něco mezi klasickým románem a erotickým románem, je to takový střed a oto víc mne to baví!

Bet
30.12.2013 3 z 5

Mám knihy od Silve Day moc ráda, proto jsem se těšila knihu Sedm let hříchu.
Čekala jsem od knihy mnohem víc, jsou tam pasáže u kterých jsem se nudila. Jinak musím uznat že děj byl vcelku dobrý.

Kamilajznik
20.12.2013 5 z 5

Super knížka! Moc se mi líbila!

sisulisa
09.12.2013 2 z 5

Kniha bola pre mňa tiež sklamanie. Keďže mám knihy od tejto autorky rada, čakala som niečo viac. Príbeh neurazí, ale miestami som sa nudila.

erotika

Sylvia Day