Hříšník
Madeline Hunter
Rok 1833, Anglie Zraněná Fleur se probudí v posteli u Danteho, známého anglického floutka a bezstarostného prostopášníka. Někdo ji postřelil – a právě zadlužený a fanfarónský Dante se jí obětavě ujal. Nesleduje tím mladý muž jen svůj prospěch? Fleur je sice bohatá, z dluhů mu však sotva pomůže, protože finance stále kontroluje její otčím. V domnění, že je naprosto imunní vůči Danteho svádění, mu Fleur nabízí polovinu majetku výměnou za volnost, kterou získá formálním sňatkem. Je to úmluva, která by svedla na scestí i samotného ďábla...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
The Sinner, 2003
![Ms.Floyd Ms.Floyd](https://www.databazeknih.cz/img/users/69_/69694/m_ms-floyd-PBn.jpg?v=1616787224)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Příběh není špatný, ale nijak zvlášť mě neoslovil. V sérii určitě najdete i lepší díly. Každopádně i tak je to docela dobré oddychové čtení.
![havrmoni havrmoni](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63561/m_havrmoni-G7g.jpg?v=1692006991)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tohle se mi líbilo vìc než předchozí. Jak píše modranka je dobré číst všechny díly,jsou propojené lidmi i osudy. Tento příběh je více romantický a nejsou tu intriky politické,ale jiné plus vydírání atd. Hrdinka mi sedla více než v předchozìch,ale až u ní mě došlo proč mě ty ženské vadí. Svým vyvoleným důvěřují a milují je,ale nekomunikujì,spoustu věcí si nechávajì pro sebe. Jako že do nich nikomu nic není.
![modranka modranka](https://www.databazeknih.cz/img/users/64_/6488/6488.jpg?v=1381127930)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ak chcete zažiť výnimočný pocit pri čítaní romantickej knihy, čítajte všetky časti série Seducer (Zvodca). Zaručujem príjemnú zábavu, ak máte ovšem radi romantiku 19. storočia.
Lehká oddychovka s romantickým podtextem.. Ten konec byl ale trošku odflaknuty