Selekce

Selekce
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476259/bmid_selekce-Bjd-476259.png 4 5675 5675

Selekce série

35 dívek. 1 princ. Životní šance. To je SELEKCE! Pro dívky je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunku.... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Selection, 2012

zaba335
19.02.2020 4 z 5

Moc hezký příběh. První polovina knihy byla taková příjemná oddechovka, ale ve druhé polovině začal děj nabírat na síle a i přes předvídatelný příběh s koncem můžu říct, že jsem zvědavá na druhý díl. :)

vinebitch
07.02.2020 4 z 5

Kniha je milá, od autorky jsem ještě nic nečetla a tak jsem se musela začíst do jejího stylu, který vůbec není náročný :) Hezký děj a mám ráda všechny postavy, snad jen Mer mě občas štvala svojí náladovostí, ale vcelku velmi povedené :)

Zelvicka03
06.02.2020 5 z 5

Úžasné!! Četla bych znova a znova, od knihy jsem se nedokázala odtrhnout!

marara
02.02.2020 4 z 5

Další z must to read mé dcery. Dlouho vím, že mladí knížku rádi čtou, ale moc jsem o ní nestála. Když jsem teď byla "přinucena" si ji přečíst, nelituji. Je to sice oddechové, ale zato strhující a příjemné čtení. Přesně se mi trefila do nálady.

ydnac
31.01.2020 3 z 5

Oddechové čtení, taková pohádka:-)spíše pro mladší ročníky

brzda.
30.01.2020 5 z 5

Skvělá kniha, od které jsem moc nečekala, ale naprosto mě vtáhla do děje.

Kristulda
30.01.2020 5 z 5

Celou serii mam půjčenou, kniha mě pohtila, je to pěkné čtení, přečteno za 3 h.

Tereziee
27.01.2020 4 z 5

Pohádková romantická knížka. Knížka je rozhodně pro mladší čtenáře, ale i tak mě bavila a těším se, až si přečtu další díly.

KattyAnnyCte
26.01.2020 2 z 5

Kniha byla ok. Všichni mi ji doporučovali a já čekala jen to dobré, ale myslela jsem si, že budu mít jiný názor. Kniha je průměrná.

2153

11.01.2020 5 z 5

Dokonalá knížka, určitě doporučuji! ❤️❤️

Ani832
02.01.2020 5 z 5

Taková oddechovka, nemusíte nad knihou moc přemýšlet. Oceňuji hlavně čtivost a zajímavý svět. Celá série se řadí mezi mé oblíbené. :)

karolina2869
01.01.2020 4 z 5

Tato kniha patří mezi ty knihy, které neurazí a moc nenadchnou. Nesmíte od toho očekávat nějaký velký příběh. Je to hezké, naivní a holčičí čtení. Taková jednohubka na odreagování pro mladší čtenáře, která si své milovníky najde.

Adýsek
01.01.2020 5 z 5

Knihu jsem četla už dávno, ale pořád si pamatuji ten příjemný pocit když jsem knihu četla a dočetla. Krásný romantický příběh pro náctileté. Moc doporučuji těm, kteří potřebují nějakou ,,oddychovku" .

v.july
01.01.2020 5 z 5

Kniha je skvela, takova jednohubka na vecer, krasne prostredi, nedokazu si uplne predstavit jak vypada, na jednu stranu maji kasty a pohadkoveho prince, na stranu druhou se sem tam najde televize, pocitac, mobil. Je to zajimave nakombinovane. Popis satu je uchvatny, hodne se mi libi postavy komornych. Co se mi uz libilo mene je typicka YA nerozhodnost hlavni hrdinky, mluvi o moralnich hodnotach, ale zaroven naivne strida vlastni nazor jak Bata cvicky. Mysleni ma spis jako 13ti leta, nez 16ti,ale co, ten zbytek to hrave vynahradi, ikdyz se trochu obavam kam az se to vyvine v dalsich dilech

Šárušinka
31.12.2019 5 z 5

Naprosto úžasná romantická kniha pro náctileté, do které jsem se zamilovala. Navíc má kniha nádhernou obálku.

DreamerX9
31.12.2019 5 z 5

Tahle kniha si získala moje dívčí srdce líbí se mi že America není žádná rozmazlená princeznička ale kurážná holka co se nebojí říct co si myslí a její hlášky byly fakt super :D

hellena1523
30.12.2019 3 z 5

Předvídatelný děj, ploché postavy, Amerika zralá na ránu. Jako celek to tak nějak zvláštně jde dohromady a docela mě i zaujal svět, který autorka vytvořila. Ale rozhodně to není nic lepšího než průměr.

pavla.ba
22.12.2019 5 z 5

Žádné obří haló se nekonalo, ale to občas potřebujeme. Jen číst, nemyslet na nic složitého a jen si užívat knihu. A tady se mi to povedlo, byla to tak krásná pohádka, kde nechyběl princ, třpytivé šaty, nablýskané komnaty a láska.