Volně padat jako ve snu

Volně padat jako ve snu
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216115/mid_volne-padat-jako-ve-snu-216115.jpg 4 35 35

Severské mysterium série

< 3. díl

Jarnebring & Johansson série

7. díl

Lars M. Johansson se vrací k dvacet let starému případu nevyjasněné vraždy švédského ministerského předsedy Olofa Palmeho. Počet svědků i podezřelých se snížil a důkazy chybí. Původní vyšetřování plné různých nesrovnalostí a slepých uliček je ostře kritizováno...

lencin
27.09.2020

Závěr švédské trilogie. Kriminalista Johansson před odchodem do důchodu zkouší vyřešit více než 20let starou vraždu premiéra O. Palmeho.
(2013)

Driftersoul
02.03.2020 4 z 5

Poslední z Perssonovy trilogie. Stejně dobrá jako díl první. Napínavé, inteligentní a občas i humorné. Přes občasně popisné pasáže (např. na téma "food & drinks") se těch 600 stran čte velmi dobře a člověk se na knihu vždy vyloženě těší.

Oksalakka
11.10.2016 4 z 5

Pro leckoho tohle bude problematické čtení. Pokud si nepřečtete první dva díly, unikne vám spousta souvislostí. Pokud si je přečtete, budete vědět v podstatě všechno dopředu a jen sledovat vyšetřovací tým, jak se blíží ke známému cíli. Tak si vyberte :) První díl kvalitou nepřekonán, ale lepší než poněkud matný druhý díl.

šipek
26.10.2015 3 z 5

Tak jsem trošku zklamaný, pro mě slabší kniha. Nějak jsem se v ději ztrácel, zdlouhavé pasáže.

Ivanka0070
04.01.2015 3 z 5

Kniha mě nijak extra nenadchla, ale ani nezklamala. Pro mě osobně takový průměr :)

Disease
16.12.2013 3 z 5

Trochu mi vadilo, že kniha byla patrně překládána z polštiny, což se na některých místech dost projevilo. Pominu-li fakt, že autor se na věc vrhl pěkně zeširoka, až na hranici grafomanie, dá se to celkem číst a je to přiměřeně napínavé.

Lensiiee
31.07.2013 4 z 5

Skvělá detektivka. Pěkně propracovaná a napínavá.