Sexie: deníček nymfomanky
Starcante (p)
Nezpochybnitelný šarm, nekonečná krása a neodmítnutelná touha a svádění k hříchu – to je divoká Paříž i její divoká obyvatelka Sexie. Užívá si všeho, co se jí nabízí, a nabírá si plnými doušky. Své lechtivé zážitky pak stejně vášnivě, jako je prožívá, i popisuje…
Kniha se dá pojmenovat jediným slovem - ,,Porno,,. Čekala jsem smysluplný příběh o ženě co ,,to'' má prostě ráda a místo toho jsem měla v ruce divoké porno v psané formě.
Číst tuto knihu bylo vzrušující asi jako číst technický výkres. Styl jakým autor popisuje sexuální zážitky pro mě vůbec není zajímavý. Je to celé takové popisné a nezáživné.
Průměrná kniha o sexu. Oproti jiným knihám zde chyběl erotický náboj, ale pro ukrácení chvíle a přečtení jiného žánru kniha stačí :)
No, v rámci žánru mi to připadá hodně slabé. Spíš technický popis nějakých sexuálních zážitků, ale chybí mi v tom erotika.
Nechutně popsáno? O tom se dá diskutovat. Já bych řekla, že to bylo popsáno někdy i vtipně. Každý holt má o sexu jinou představu. Ale musím dodat, že i když jsem překročila sedmý křížek, tak jsem se pozdě, ale přece poučila :-)
Nechutně popsaná scéna v kostele, musím říct, že to na mě bylo už moc. A o následujícím dobrodružství nemluvě...
Jak už bylo napsáno níže, kniha nemá žádný děj, ale celkově bych ji neřadila mezi nejhorší.
Kniha měla si vše, co jsem od ní očekával, hlavně tedy vzrušení. Některé kapitoly, či spíše epizody byly spíše z říše fantazie, ale některé naopak... Zajímavým prvkem v knize byla kapitola s odhalením totožnosti vypravěče. Jinak mě ale kniha nijak zvlášť nezaujala, asi se k ní vracet nebudu.
Žádný děj jen a pouze sex a to v některých minipříbězích docela nechutně popsáno. Ovšem kniha má i své světlé stránky.
Jako četla sem hodně úchyláren, ale všechny byli oproti tady tomu naprostá špica. Bylo to příšerně napsaný, hrozný celý děj a upřímně sem knížku radši už v polovině zavřela.