Sexy profesor
Vi Keeland
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: 2025 , Ikar (ČR)Originální název:
Beautiful Mistake, 2017
Celé to začíná jedním velkým trapasem, kdy si Rachel splete muže v baru. A jak moc se spletla, se dozvídá další den, když toho samého muže potkává na univerzitě. Není to nikdo jiný než profesor West..... Rachel, mi teda někdy lezla na nervy svým chováním, působila jako nevyspělá puberťačka, což mi k ní moc nešlo na to jak byla samostatná. Caine je sice sexy, ale taky není úplně dokonalej. Chová se jako arogantní blb, který za žádnou cenu nechce vztah a taky to je celkem srab.
Kniha je taková sexy jednohubka, na jedno odpoledne. Je to čtivé, vtipné, prostě taková oddechová romantika. I když to mezi hrdiny jiskří tak zas až tak moc erotických scén tu neočekávejte.
Knížka je fajn, ale už jsem od této autorky četla lepší. Na to jaký měla nadějný začátek, jsem doufala v něco lepšího.
Moje druhé setkání s autorkou, trošku zajímavější než kniha Pan Pracháč, mile mě překvapilo, že to chvílemi mělo i děj.
Od autorky se jedná o mou 2. knihu (1. jsem četla Šéfa, ke kterému jsem přišla docela náhodou). Musím říct, že autorka píše velmi čtivě a její romantické linky jsou povedené. Hlavní postavy mi přirostl k srdci, knihu jsem slupla jako malinu, což se mi poslední dobou bohužel nestává.
Kdybych měla srovnat Šéfa a Sexy profesora, tak se mi trochu více líbil Šéf, ale jen proto, že v Sexy profesorovi mi částmi vadilo, jak jsou chvíli hlavní postavy v pohodě, pak se zase něco pokazí a tak.
Celkově knihu ale hodnotím velmi pozitivně, doporučuji všem, kteří si rádi užívají v knihách romantiku a erotiku.
Každý další příběh je skoro lepší než předchozí…všechny co jsem zatím četla jsou hezké, procítěné, k zamyšlení…žádná těžká literatura :) ale mají ty příběhy něco do sebe, něho ze života, i když ne většinou reálného, v některých situacích vidím sama sebe, pocity, myšlenky, něco co mě tak nějak oslovuje :)
Najdi minci, podrž ji v hrsti, a budeš mít celý den štěstí.
Cainovy oči přelétly podlahu, kde ležely mince, a pak se mi zkoumavě podíval do obličeje. "Cos to, sakra, teď udělala?"
Krásný romantický příběh sexy profesora Caina a Rachel, která se stane jeho asistentkou. Jak si osud s námi dokáže pohrát.
Z názvu by člověk mohl očekávat pouze erotiku a jen tak se pobavit. Ale i tento příběh má v sobě mnohem víc. Hlavní hrdina profesor Caine a jeho asistentka a studentka Rachel jsou k sobě fyzicky přitahováni, ale Caine má pocit, že je mu Rachel povědomá. Příběh líčí jejich vztah nevztah - nahoru a dolů jako na houpačce, skvělý sex, ale oba dva si něco schovávají. Caine je první, který pozná, kdo je skutečně Rachel, a neumí se s tím vnitřně poprat. Rachel i Caine si nakonec musí uvědomit, co pro ně znamená minulost, kdo jsou, kým se stali, a s kým vlastně chtějí vkročit do budoucnosti. Příběh hravý, veselý, ale s velmi závažným podtextem, mi říká, že mě autorka zas dostala do kolen a já věřila každé slovo. Díky.
Paní Vi opět nezklamala, krásný a dojemný příběh, nabitý děj a knížka přečtená za chvilku, protože ji nešlo dát z ruky.
Opravdu klobouk dolů nad autorkou, že vždy dokáže vymyslet příběh, který tu ještě nebyl a podat ho takovým stylem, že se vám na dlouho vryje do paměti.
Moc pěkná a čtivá knížka. Začalo to zcela jako romantické klišé a skončilo to se zajímavou zápletkou. Líbil se mi vtipný začátek a prolínání minulosti s přítomností. Obálka se mi moc nelíbí.
I když prostředí univerzity zní hrozně sexy, zápletka byla tento krát slabší. Stále platí, že mě Vi hrozně baví a každá knížka je super oddechovka. Jen k této se už nevrátím. Takový průměr.
Super příběh. Potkat sexy profesora chce každá a obzvlášť takhle vášnivého. Jediné mínus dávám za hlavní hrdinku. Na můj vkus podlehla příliš rychle a v některých situacích ztrácela důstojnost. Každopádně příběh parádní, takže hlavní hrdince odpouštím.
Opět další skvělá romantická oddechová kniha.
Stránky rychle mizí pod rukama a se zatajeným dechem jsem četla dál a dál a hlavním hrdinům jsem hodně fandila.
Jo, tyhle oddychovky na odpoledne jsou skvělé. Sice opět dost velká náhoda, že se Rachel s Cainem po tolika letech opět setkají, ale budiž, těmto příběhům je to odpuštěno :-) Po několika detektivkách, brutálních vraždách jsem dostala přesně to, co jsem na odlehčení a odreagování potřebovala. Ale probůh, zakažte někdo dávat do překladu slovo "číča", pokud se opravdu nejedná o čtyřnohé zvíře :-)))))
Rachel sa chce zastať kamošky Avy a vynadať mužovi, ktorý ju oklamal. Ale omylom vynadá nesprávnemu. Zhodou okolností ide o jej nového šéfa, profesora, ktorému bude robiť asistentku. Cain má samozrejme svoj šarm a netrvá dlho a sú v tom až po uši. Obaja majú ale svoju minulosť, Rachel ju má veľmi smutnú a ťažkú. Ako s ňou súvisí Cain? Oboch zožierajú výčitky svedomia za veci, za ktoré nemôžu...dokážu odpustiť samým sebe?
Doposiaľ sa mi od autorky páčila najviac kniha Šéf. Krásny omyl ju ale o kúsok predbehol.
Páčili sa mi vtipné dialógy medzi Rachel a Cainom, aj všetky tie trapasy, čo Rachel zažila od kedy ho prvýkrát videla.
Autorka vie pekne prechádzať z kapitol o súčasnosti do tých z minulosti a všetko po kúskoch do seba začne zapadať. Páči sa mi, ako vie spájať ťažké témy s peknými, romantickými príbehmi. Jej knihy ma vždy pre niečo dojmú. Táto bola tiež smutno-krásna. Dotýka sa hrôz, aké by deti nikdy nemali zažiť. Ale aj toho, že aj mladý človek vie pomôcť v rámci svojich možností. A nakoniec vždy príde to, že sa všetko na dobré obráti...kiežby to tak platilo aj v živote.
Překvapivě to byl super příběh. Jednu hvězdičku ale musím dát dolů za ten konec, než si vše řekli. Za mě to mohlo být vyřešeno trochu jinak. Příběh mě jinak mile překvapil. :)
Někde jsem četla že je to hodně podobný příběh jako v ,, Šéf" a neřekla bych. Je jasné že knihy od jedné autorky si budou v mnoha věcech podobné, ale příběhy měla zatím u všech co jsem doposud četla různé. A tento příběh měl podle mě všechno :-)
Tato kniha mě opravdu mile překvapila. Od začátku do konce jsem hltala každou stránku. Děj má spád, nejsou tam žádné nudné pasáže a u některých dialogů mezi hlavními hrdiny jsem se opravdu nasmála. Kniha začíná zábavně, ale postupně se tam vrkade i závažnější dějová linka. Je to opravdu moc hezky napsané a mohu vřele doporučit. Autorku mám moc ráda a opět mě nezklamala. Za co bych ovšem zabíjela, je překlad názvu knihy. Jak někdo může Beautiful Mistake přeložit jako Sexy profesor, to mi teda hlava nebere. =D
Omyl to byl, ale můj. Zřejmě jsem od knihy očekávala něco jiného, než jsem dostala. Byla to moje první kniha od autorky a doufám, že s další knihou už budu spokojenější.
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
(SPOILER) No jak začít, kdy by bylo stěžejní téma (teda mimo ten sex) více rozvinuté a autorka se do toho víc ponořila byla bych nadšenější. U děje jsem byla několikrát zmatená nebo vytočená, stále nevím co z toho to lépe vystihuje, ale prostě mi to připadalo, že se charakter hlavních postav mění z kapitoly na kapitolu. Nebylo to vyloženě špatné, ale něco se mi na té knížce nelíbilo. Konec se mi nezamlouval, čekala jsem že si to nějak sedne a bude romantické zakončení, ale ne. Po "hlubokém psychickém výlevu" na to skočí jako by se nechumelilo. No možná jsem to brala až příliš vážne, co já vím, ale konec bych chtěla zapomenout a vymyslet si jíný.