Sexy profesor přehled

Sexy profesor
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 4 977 977

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 03.03.2025
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Ikar (ČR)

Beautiful Mistake, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sexy profesor. Přihlašte se a napište ho.

Pája699
23.10.2024 5 z 5

Autorky knihy jsou prostě TOP a já je nejvíc miluju!

Je až neuvěřitelné, že autorka přijde po každé s něčím novým a mě její příběhy vždy dostanou a ohromí.

S Cainem a Rachel jsem strávila jedno odpoledne a mě už teď mrzí, jak rychle to uteklo. Krásný příběh, plný smíchu, lásky, vášně, pochopení. Neskutečný příběh, který se vám vryje do paměti.

Záměna v barvě košil modrá za hnědou a jaký to vytvořilo příběh .-)

„Najdi minci, podrž ji v hrsti, a budeš mít celý den štěstí.“

HankaJosefiova
17.08.2024 5 z 5

Přečetla jsem za jeden den/noc a musím říct, že jsem se prostě nedokázala odtrhnout. Bylo to poutavé nejprve vtipné a sexy čtení. Potom však vážně a trochu smutné. Vlastně jsem možná čekala, že to bude větší odlehčení než to nakonec bylo, ale i tak se mi tahle kniha vážně líbila. I když bych občas ráda Rachel nafackovala.

monika0181
16.07.2024 5 z 5

Někdy si bolest neseme s sebou velkou část života. Ať jste něco udělali nebo právě neudělali.
Mince pro štěstí. Náhoda svedla po letech Caina a Rachel opět k sobě. Před lety naprosto ani jeden z nich netušil, jak je jejich společné momenty ovlivní v životě.
Andělé, osud, štěstí nebo náhoda chtěli, že se opět setkali.
Naštěstí jim jejich vlastní bolest nakonec nezabránila najít k sobě lásku.
Krásná love story.
Komentář evineckY tesat do kamene!

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Knižní novinky (27. týden)

01.07.2019

Tím se nenech zmást. Vzhled může klamat. Sůl taky vypadá k nerozeznání od cukru, děvenko.

Protože hudba vyjadřuje všechno, co lidé neumí vyslovit, ale nedokážou to udržet v sobě.

Přesně tohle se stává. Jednoho dne se otočíte a udeří vás to rovnou do tváře, jako by to tam bylo celou dobu, ale vy jste to prostě neviděl. Takhle je to s opravdovou láskou - nevidíme začátek ani konec.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Sexy profesor v seznamech

v Přečtených1 397x