Skandál v Belgrávii (1. část)
Steven Moffat , Mark Gatiss
Návrat populárních hrdinů! Po klání s Moriartym přichází nová ikonická postava – Irene Adlerová! Sherlock Holmes a John Watson jsou pověřeni královskou rodinou, aby se postarali o velmi delikátní záležitost. Rychle zjistí, že to nebude tak lehké. Zdá se, že velký detektiv narazil na sobě hodného soupeře… nebo spíš soupeřku!
Ách. Sherlok je prostě skvělý, potkává zajímavou ženu, o které nic neví, ale naštěstí mu pomůže dedukce.
Převedení jednoho z mých nejoblíbenějších seriálů do manga verze. Přestože jsem byl zezačátku ohledně manga série hodně skeptický (mangu normálně příliš nemusím), tak jí musím po přečtení ohodnotit pěti hvezdičkami. Detailní a přehladná kresba a k tomu scénář vycházející (téměř jedna ku jedné) ze čtvrtého dílu seriálu. Škoda jen rozdělení na dvě části.
Skandál v Belgravii patří mezi moje nejoblíbenější epizody seriálu a ani tahle manga nezklamala. Svižná, zábavná - jsem ráda, že ten humor se z toho komiksového zpracování nevytrácí. Rozhodně se těším na pokračování. [Narazila jsem na informaci, že letos by v originále měla vyjít 2. část Skandálu, takže snad brzo potom i v češtině?? *zbožné přání*]
"Here to see the Queen?" - "Oh, apparently yes!"
Trvalo mi to, než jsem se do těchto mang pustila, ale nelituju, protože to byla fakt jízda a příjemný zážitek.
U této mangy jsem se strašně moc nasmála. U reakcí Sherlocka se prostě nejde nesmát.
Někdy jsme se trochu ztrácela, což mi trochu vadilo...
Tak po delší době pokračování, ale je rozdělené do dvou částí, což je špatné, protože druhá část ještě není :(
Skandál v Belgrávii je můj neojoblíbenější díl Sherlocka a jsem ráda, že jsem se konečně dočkala jeho manga podoby. Tahle epizoda je rozdělená na dva díly, což je velké plus vzhledem k množství důležitých scén, které v epizodě seriálu jsou. Nějaké vynechávky kvůli délce by manze jen ublížily.
Tenhle díl mám ráda kvůli Adrine Adrelové. To, jak na sebe se Sherlockem působí, je prostě skvělé a mě osobně to velmi baví. Je až neuvěřitelné, co zvládne jedna žena udělat se slavným Sherlockem Holmesem.
Děj odpovídá seriálu a skončí to zrovna v tom nejlepším! Takže už napjatě očekávám druhý díl.
Opět vypíchnu úžasnou podobu herců, která je prostě skvělá a tuhle mangu si jako fanoušek Sherlocka neuvěřitelně užívám.
Palec nahoru, klobouk dolů!
Jako vždy skvěle odvedená práce, jen škoda toho dělení na 2 části :(
Opět skvělé! Mám ráda Sherlocka převedeného do manga sešitů :D Hezky si tím připomenu seriál a mám chuť si ho vždycky po přečtení znovu shlédnout. Skandál v Belgrávii je moje nejoblíbenější epizoda, jenom mi trochu vadí, že to rozdělili na části. Tak se budu těšit na druhou část. :D
Tak to mně vůbec nechytlo. Přežiji modernu, ale chvíli mi to přišlo zmatené a musela jsem se vracet.