Miluj mě navždy
Johanna Lindsey
Sherring Cross série
Sotva Kimberly, dcera anglického hraběte, odložila smutek, který po celý rok nosila za svou vroucně milovanou matku, už na ni čeká další rána osudu: sňatek s člověkem, jehož téměř nezná. Její otec nad ztrátou manželky příliš netruchlil a nyní se snaží nepohodlné dcery co nejrychleji zbavit, aby se sám mohl znovu oženit. Je mu jedno, že vybraný ženich je skotský šlechtic a že mezi Angličany a Skoty odedávna panuje zuřivá nenávist. Lachlan MacGregor je však muž, kterému málokterá dívka odolá, a mezi oběma mladými lidmi postupně vzklíčí láska. Dokážou vzdorovat letitým předsudkům, závisti a lživým obviněním, která se jim staví do cesty?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1997 , Knižní klub , Ikar (ČR)Originální název:
Love Me Forever, 1995
Ještě hezčí než ten předchozí. Vracím se k této autorce po letech a nelituju. Znovu hltám její příběhy, které mě baví a které mám ráda.
Bylo to romantické, vtipné a já se bavila.Určitě jsem knihu nečetla naposledy, ráda se k ní vrátím
Líbilo :) Musela jsem se nejprve vrátit k prvnímu dílu který jsem zatím neměla přečtený, abych nejprve pochopila lásku Lachlana ke krásné Megan. Začal mi být sympatičtější až když se konečně zamiloval do Kimberly . O hvězdičku méně dávám pouze za hrozný obal knihy - ten mi k příběhu vůbec neseděl:)
Příběh se mi líbil. Četla se krásně. Jsou v ní vtipné momenty, kdy jsem se fakt bavila.
Lehká, vtipná romantika s velice svéráznými hrdiny, kteří ač jsou rozdílní jako noc a den, přesto je to k sobě táhne. On si neodpustí ironické narážky a ona mu je neváhá vracet. Lachlan a Kimberly mě vždycky spolehlivě pobaví. Prostě páreček k pohledání.
Obálka z roku 1997 je docela odstrašující (i když matadoři kteří prošli školou Baronetu a jejich, zejména starších, vydání B. Cartlandové už snesou ledacos) a začátek trochu otrava, což se ale postupně zlepšuje až... to jde zase do kopru. Tedy zápletka není úplně marná, jen si autorka klidně mohla úplně odpustit poslední kapitolu a kdyby to zakončila ještě o dalších řekněme 50 stránek dřív, taky by to neuškodilo, spíš naopak.
Každopádně předchozí knihu série si ještě přečtu, protože mne zajímá, jak dostal Lachlan na budku.
Zase úžasný.Vždycky mě to strašně potěší.Ten příběh,láska,podlosti ostatních a vždy nádherný konec.Prostě paráda.
Pěkná,romantická, vtipná zápletka s ukradeným dědictvím a koňmi a nalezení nové velké rodiny.
Uf, pro mě muka, dostala jsem ji jako dárek. Jediné + čte se to dobře, ale od začátku již vím, co můžu čekat a jak se příběh vyvine. Patří to mezi knihy, které musím hodnotit tako odpad
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
súhlasím, že knižka bola vtipná, príjemne ma to prekvapilo, hviezdičku strhávam za dialekt hlavného hrdinu a za to, že bol na začiatku zamilovaný do inej ženy