Sila pozitívneho myslenia

Sila pozitívneho myslenia
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466915/bmid_sila-pozitivneho-myslenia-asN-466915.jpg 4 53 53

Tajomstvo úspešného života je v tom, že sa zbavíte starých myšlienok a nahradíte ich novými, vitálnymi myšlienkami plnými viery. Na zmenu myslenia je však potrebné dosiahnuť pokoj v duši, pretože len ten nás otvára prijímaniu Vyššej sily. Autor odhaľuje modernému človeku, ktorý hľadá svoje miesto v súčasnom svete, tajomstvá fungovania ľudskej mysle. Vychádza z vlastnej skúsenosti a skutočných životných príbehov. Uvádza veľké množstvo duchovných techník, ktoré vedú k šťastiu, láske, dobrým partnerským vzťahom, pracovným úspechom a blahobytu. Táto kniha pomohla uzdraviť myseľ a telo desaťtisícom ľudí. S tromi miliónmi výtlačkov na celom svete, patrí Pealova kniha k najpredávanejším titulom na knižnom trhu. Aj keď ju autor napísal pred viac ako polstoročím, Sila pozitívneho myslenia nesie trvalé posolstvo aj pre generácie čitateľov, ktorí žijú na začiatku nového milénia.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Gardenia
Originální název:

The power of positive thinking, 1953


více info...

Přidat komentář

Dejnau
21.07.2023 1 z 5

Pozitivní myšlení je (pro mě) jednoduchá a jediná možná rovnice. Těšila jsem se na další seberozvoj.. Bohužel.. Čtení téhle knihy mi spíše přišlo jako nějaká lekce duchovní nauky o křesťanství.. A abych si zachovala své pozitivní myšlení, tak vracím do knihobudky..

intelektuálka
09.06.2023 4 z 5

Tohle je takové duchovní povzbuzení ....

I když hlavní myšlenkou je zde víra, přesto kniha laskavým způsobem přibližuje epizody ze života lidí a předává hlavně víru sám v sebe ....

Zbavit se zátěží, starostí a obav - a být sám se sebou smířený ....
A také myslet na druhé - a vztahem k nim nacházet své místo v životě ....

Pěkně se četlo - doporučím.


Han-nah
03.09.2022 4 z 5

I když je tato kniha napsaná v křesťanské víře,m není to na škodu. Já si myslím, že každý člověk v něco věří. A když ne, tak aspoň by měl věřit sám v sebe. Silnější, když v životě upadnou, jsou schopni vstanout, vzít si poučení a jít dál. Slabší potřebují popostrčit. Nikdo a nic nesmí jejich slabosti využít ve svůj prospěch. Kniha přináší rady a myšlenky pro ty, kteří se chtějí nad svým životem zamyslet nebo něco změnit.
Žij tady a teď, žij , než zemřeš.

DomT
06.06.2019 5 z 5

Nejsem věřící, ale přesto pomyslný TOP 10

ArwenEvenstar
20.08.2018 5 z 5

Ačkoli nejsem věřící, kniha mi předala spoustu myšlenek a ukázala mi cestu, jak žít lepší a šťastnější život.

Shindo
06.12.2017 2 z 5

Úprimne neviem, ako by som knihu ohodnotil teraz. Pred tými rokmi, ked som ju čítal mi aspoň na čas pomohla zmeniť pohľad na niektoré veci a bol som rád, že sa mi dostala do rúk. Keď sa na ňu však pozriem po rokoch, príde mi až naivná, celá založená na obrovskej autosugescii a až prehnanom, slepom pozitívnom myslení. Aj samotného autora za knihu dosť kritizovali.

3nitka
18.01.2016 4 z 5

Táto kniha mi dala veľa sily.

ladyba
10.07.2015 4 z 5

Toto je opravdu mimořádná kniha a není divu, že je na ni mnoho odkazů v knihách zabývajících se osobním rozvojem a pozitivním přístupem k životu. Výrazná náboženská stránka může nevěřící trochu zaskočit, ale i tak si přijdete na své.

janulka1310
26.03.2015 5 z 5

Knihu jsem měla v ruce již dříve, ale až o pár měsíců později jsem ji byla schopná číst a částečně i pochopit. Myšlenky v knize jsou postaveny na křesťanské víře, takže záleží na každém, jak je v této oblasti pokročilý a od toho se dle mého odvíjí ten správný čas, kdy knihu vzít do ruky. Rozhodně bude tato kniha nadále součástí mého života a věřím, že se k ní budu vracet.

Pawlisman
12.09.2014 4 z 5

Základní stavební kámen všech dalších knih o duchovních naukách a sebezdokonalování. Hodně zaměřené na křesťanský pohled, ale i přesto se v knize dá najít spousty positivních a inspirujících myšlenek. Můj prvopočátek - nikdy bych neřekl, že se mi obdobná kniha bude líbit a že tomu uvěřím. Je třeba si vybírat, ale i přesto nezbývá než doporučit, jako základní abecedu.

James
08.03.2014 5 z 5

Vyšší síla opravdu pomáhá, děkuju panu doktorovi za tuto knihu.

martinakovarova
10.04.2013 5 z 5

Kniha mě nastartovala z nějtěžšího období... Jsem moc ráda, že jsem měla možnost na ní natrefit... Rozhodně doporučuji!

vitavita
01.04.2012

Zajímavá kniha, neškodí si jí alespoň prolistovat ....