Skandálzubní

Skandálzubní
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237885/bmid_moje-segra-je-upir-2-skandalzubni-237885.jpg 4 54 54

Olivia je vegetariánka. Ivy je upírka. A to jsou dvojčata?!? Od chvíle, kdy se Olivia dozvěděla, že její dlouho ztracené dvojče Ivy je upírka, bedlivě naslouchá všemu, co jí Ivy prozradí o upírské komunitě ve Franklin Grove. Existence upírů je přísně tajná a Olivia přísahala, že o nich nikdy neřekne žádné živé duši. Jenže pak do města přijíždí zvědavá bulvární reportérka Hvězdná Serena. Zatímco se během svého pátrání přibližuje k pravdě, Ivy a Olivia musí vymyslet, jak ji svést ze stopy. Podaří se jim zabránit Hvězdné Sereně, aby odvysílala svoji skandálzubní reportáž?... celý text

Capybara18
01.11.2024

Tato série je fakt krvavá!!!

bea.mari
11.12.2021 5 z 5

Je to nejkrvavější knížka, kterou jsem zatím četla! :)

orangerose
08.12.2021 5 z 5

Sice čtu díly této série na přeskáčku, když jsem další díly koupila později, knížka nezklame, je zábavná, doporučuji :)

DK197
09.07.2021 5 z 5

KNIHA: Komentář pode mnou hovoří o tom, že je druhý díl horší, než jednička. Mně zas přišel lepší. Pořád platí, že se to hezky a rychle čte. A sic zápletka není nikterak originální (pozor, upířímu světu hrozí odhalení - základ pro všechny magické knížky a světy), mně se to líbilo. Odsýpalo to, pořád se tam něco dělo a od první do poslední stránky jste netušili, jak se autorka s tímto problémem popasuje, kudy se bude zápletka ubírat a jak se to nakonec vyřeší. A přestože závěru pomohla i dost naivní a praštěná charakteristika novinářky Sereny, do knížky pro děti sedla perfektně, takže to celé nepůsobí vůbec hloupě. Za mě dobrý.

Ani832
03.07.2020 3 z 5

Tenhle díl je o dost slabší než jednička, ale nápad je zde zase trochu jiný, což oceňuji.

Do Franklin Grove přijede Hvězdná Serena, senzace-lovící reportérka, která se začne dost pitvat v goticích a má podezření, že ve městě žijí upíři. Dvojčata se samozřejmě snaží odhalení upírské komunity zabránit.

K šíleně otravné postavě Charlotte Brownové (závistivá roztleskávačka) se tentokrát přidává Hvězdná Serena, která posouvá hranici otravnosti asi tak o pět levelů výš.

Její postava mi celkově připomíná Ritu Holoubkovou, protože je taky tak trochu šílená, extravagantní a prahne po novinářské senzaci. A ještě k tomu si vymýšlí vlastní šílená slova jako hrůzyhodný a nepohřbitelný. Ostatně takový výmysl je i podtitul knížky - Skandálzubní.
Asi vás nepřekvapí, že mě celou knížku strašně vytáčela.

Taky mi vadilo opakování informací, jako například kdo je kdo, nebo co se stalo loni a jak k tomu došlo. Na druhou stranu chápu, že mezi vydáním těch dílů uplynula nějaká doba, takže rekapitulace byla asi třeba.

A stejně jako všechny díly se tenhle skvěle četl, na oddych skvělá volba.

JankaV80
21.09.2019 5 z 5

Skvělé pokračovaní série Moje ségra je upír. V tomto díle budou děvčata čelit bulvární reportérce Hvězdné Seleně, která je přesvědčená, že ve Franklin Grove je něco nenormálního. A protože obě ví, že tomu tak je, je potřeba ji v odhalení pravdy (a to za každou cenu), zabránit.
Dvojčatům taky vrtá hlavou, jak je možné, že jedna je normální člověk a druhá upír. A tak je načase pustit se do pátrání, kdo byli jejich biologičtí rodiče a proč se při adopci rozdělili.
Kniha se dá přečíst za jediný den a pro -náctileté holky ji doporučuji.

Orange8knihomol
14.02.2018 5 z 5

Podle mě to bylo super pokračování této série o dvojčatech. Kniha mě opět nezklamala a cosi mě nutká si přečíst další díl a dočíst tuto sérii, jejíž díly stále vycházejí, až do konce. Pozn. Určitě od takovéhleho čtení nečekejte žádné zázraky či umělecký styl psaní, protože se jedná spíše o brakovou a oddychovou a možná trošku naivní četbu pro děti i mládež. Ale za mě úžasné!

Žirafa5000
01.02.2018

Krásný a krasne strašidelné!

Pasadenka
01.07.2017 4 z 5

Tak to bylo něco. Svět se skoro dověděl pravdu. :) Nevím, jestli to bylo úmyslně, ale ta Serena mě pila krev už jen tím, jak se pořád opakovalo to její přihlouplé jméno i s tou přezdívkou. Jinak srdíčko bušilo u několika scének. Celkově mi ale tento díl přišel o něco slabší. Zato mě donutil hned se zakousnout do třetího dílu, nešlo to vydržet. A ten je zatím bomba! :)

brzda.
22.05.2017 5 z 5

Pěkná kniha.

any333
21.05.2016 5 z 5

Hezké pokračování. Překvapil mě konec, jak dokázali šikovně Serenu přelstít. Taky jsem ráda, že se zde sestry dozvídají něco málo o své pravé rodině.

magda.stol
18.12.2015

Nádherné

kitty.spritz
30.06.2015 3 z 5

Ani nemohu skoro hodnotit.Myslela jsem,že tato kniha se mi bude velmi líbit.Ale bohužel jsem nejspíše už dospěla :/....

Marťa123987
14.05.2015 5 z 5