Odhalená

Odhalená
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216743/mid_odhalena-216743.jpg 4 546 546

Škola noci série

Bývalá velekněžka Neferet utrpěla první velkou porážku. Díky své nadpřirozené moci přežila, ale než se Zoey Redbirdové a jejímu kruhu přátel dokáže znovu postavit, musí nabrat nové síly. Zdálo by se, že pro Zoey nastala tolik potřebná chvilka oddechu – Neferet však není jediné zlo...

tatafa
07.01.2017 4 z 5

Krásná, napínavá a velice čtivá knížka z velice zajímavé série. Mohu jen doporučit.

MájaM.
12.04.2016 4 z 5

Další dobrý díl:) Školu noci mám ráda,ale je opravdu moc natahovaná. Stačilo by nanejvýš napsat 10 knih a né 12,ale i tak se těším na poslední knížku!:)

harena
29.03.2016 3 z 5

Dobrá oddychovka, hlavně myslím zaujme -náctileté, dobře se čte, ale prosím, ať už to autorka moc nenatahuje a ať to skončí, protože když už jsem přečetla 11 dílů, nechci to přestat číst před koncem.

soph
11.03.2016 3 z 5

Proč vám přijde zbytečný tenhle díl? nebo spíš... Proč vám přijde zbytečný JENOM tenhle díl.?! Proboha, vždyť tam už od prvního dílu jde o to samý. Párkrát tam někdo umře, potom se zase vrátí, aby se neřeklo a je to zase to SAMÝ. Začala jsem tu sérii číst v srpnu a mezi každým dílem jsem si musela dát opravdu dlouhou přestávku a přečíst minimálně dvě knihy, abych se z toho nezbláznila. Opravdu je nutný i ten poslední díl? Neplánují autorky nakonec napsat ještě další tři, ve kterých si najdou novou zápornou bytost, nebo by rovnou mohly oživit ZNOVU Neferet.
Tleskám.

zuzana4291
26.12.2015 4 z 5

kdyby tento díl série nebyl napsaný, tak by se vůbec nic nestalo....tento díl mi přišel naprosto zbytečný.....akorát zbytečné natahování série...tak teď už ten poslední, snad bude lepší

snilek.holka
19.10.2015 1 z 5

Myslela jsem, že větší dětinskost už to snad ani být nemůže, ale evidentně jsem se spletla. Opět problémy s kluky i ve škole. Nic nového. už je to nudné a velmi otřepané

HančaŠ
25.08.2015 3 z 5

Upíři žijící mezi lidmi, kteří o nich vědí a uznávají jejich samostatnost...

Tohle byla série o upírech, která mě bavila velmi dlouhou dobu. Nicméně se znovu potvrzuje, že čím delší knižní série je, tím víc je překombinovaná, až nakonec ztrácí smysl. Měla jsem ráda Zoey i ostatní postavy, ale tenhle díl už mě nezaujal tak, jako ty ostatní.. Zkrátka už mě tolik nebavil.

Kyta
14.08.2015 3 z 5

Stále to samé... Čekala jsem, že jedenáctý díl bude po tom ne zrovna vydařeném desátém díle trochu originálnější a propracovanější, ale ne, toho jse se nedočkala. Jsem dost zklamaná, protože mě ten narůstající počet dílů začíná fakt otravovat. Konkrétně tento díl byl obzvlášť nudný. Prostě nic nového: Zoey a zase ty její problémy s kluky a boj proti Neferet. Jediné, co mi na knize přišlo trochu zajímavé, byla minulost Neferet - aspoň něco nového a možná i užitečného.
Autorky sérii zbytečně prodlužují; už se ztrácím v tom, co se v kterých dílech událo, což je podle mě velká škoda. Série už dávno ztratila to své kouzlo.

Njzy
02.08.2015

Děs. Furt dokola to samé budu se divit jestli to vůbec dočtu. Zoey zase řeší problémy s kluky a zase jsou rozpory ve škole. Prostě pořád omílají to samé téma. Knihu už jsem asi 100X odložila ale (bohužel) jsem se zařekla že ji dočtu.

Evule114
12.06.2015 5 z 5

Tahle série se mi opravdu líbí. Jedině co mě opravdu zasáhlo, když Neferet zabila Jacka. To jsem to tak obrečela, že už jsem nechtěla číst dál, ale nakonec jsem to překonala a četla... jsem zvědavá na dvanáctý díl :-)

1259
29.04.2015 5 z 5

Se mnou to teda pěkně zamávalo, když jsem četla, co Zoey udělala a nechala se zabásnout. A ta mrcha Neferet zase pohromadě a pomalu ještě silnější, než před tím. Na ten další díl nemůžu čekat tak tlouho abych se dozvěděla, co bude dál se všemi okolo.

Sali88
08.03.2015 3 z 5

Že bych se toho v tomhle díle nějak moc dozvěděla se říct nedá. Knížky mam doma, a jsem ráda že jsem je četla, ale myslim si, že už by se serie měla nějak ukončit. Je to zbytečně protáhlé.

sipkulka
18.02.2015 3 z 5

Oddechovka ;)

Vendulik
25.01.2015 5 z 5

Jsem moc překvapená. Poslední díly nebyly moc dobré ale tady ten se mi moc líbil. Těším se na další pokračování.

Elíík25
20.01.2015

Jak už jistě všichni víme Neferet je zlá mrcha a někdy mám opravdu velké nutkání ,,vlézt" do té knížky a nakopat jí ..... :D , ale zase na druhou stranu chápu že kdyby tam nebyla Zoe a její přátelé by neměli co dělat, příběh je díky ní zajímavější. Knížku jsem dočetla a i přes hodnocení ostatních se mi moc líbila :)

merin17
16.01.2015

Do desátého dílu to ještě šlo... Ale tento jedenáctý už byl tak hrozně zdlouhavý a nudný, že jsem chvílema uvažovala o tom, že vzdám snahu ho dočíst. Nakonec jaem ho tedy s vypětím všech sil dočetla. Jsem ráda, že dvanáctý díl bude poslední, protože další bych už asi vážně přečíst nezvládla...

natalie2171
27.12.2014 2 z 5

Vždy se vrhnu do dalšího dílu této série a čekám od toho bůh ví co. Bohužel, knihu jsem jen z mého donucení dočetla do konce a stále jsem docela mimo. Nevím, proč autorky udělaly z toho takovou sáhodlouhou patlaninu. Vím, že se to třeba nedá nacpat do třech knih, ale tohle už mi přijde jako reklamy mezi vyhodnocení soutěže. Doufám, že už bude brzo konec a já se konečně něco dozvím, protože s takovou už mi to hlava moc nebere a celý příběh mi nějak ztrácí zálibu.

DeeRehakova
06.12.2014 2 z 5

Škola noci je hezká oddechová knížka pro méně náročné čtenáře.

alisondidilaur
24.11.2014

Zoey prostě zbožňuju.Každý dí má něco do sebe.Těším se na další.

vaili
18.11.2014 3 z 5

No já doufám, že ten další díl už bude poslední chci konec :) není to špatné, ale už je to strašně zdlouhavé...jedna kniha a nic se v ní vůbec celkově nevyřešilo..nestalo..Neferet stále prudí.. Z pořád miluje minimalně 2 kluky najednou :)) už chci konec rozuzlení a stop ende :)

Kristin Cast
americká, 1986