Škola vaření pro začátečníky i pokročilé
kolektiv autorů

Škola vaření nepředpokládá žádné znalosti ani zkušenosti. Kniha podává přehledný a názorný přehled vaření krok za krokem na malých barevných fotografiích a textu. Je tu mnoho receptů - saláty, předkrmy, polévky, brambory, těstoviny, rýže, zelenina, zapékaná jídla a nákypy, vaječná jídla, ryby, drůbež, maso, ovoce a sladká jídla. Kniha je lehce srozumitelná a názorná.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , Knižní klubOriginální název:
Kochen die kleine Schule, 1995
více info...
Přidat komentář
Tato kuchařská kniha, je ta nejlepší kniha pro začátečníky , kteří chtějí vyzkoušeti mnoho dobrých receptů (od snadných po obtížné) všem kuchařinkám doporučuji !!