Sladká lítost

Sladká lítost
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546347/bmid_sladka-litost.jpg 4 61 61

Vince Jennings měl v životě dvě lásky. Hudbu a Bristol Matthewsovou. Kytarové schopnosti ho katapultují do nejpopulárnější rockové kapely na světě, ale musí za to zaplatit. Aby vystoupal až na vrchol, musí svou první lásku opustit. Bristol Matthewsová našla a ztratila lásku dříve než většina ostatních, ale je odhodlaná jít dál a neohlížet se zpět. A to i přesto, že si ji každý den připomíná. Pracuje v PR agentuře a konečně má na dosah svůj dávný sen stát se právničkou. Jenže šéf jí přidělí nečekaného klienta, slavnou rockovou hvězdu Vince Jenningse. Muže, který netuší, co před ním tají. Muže, který ji stále miluje, ale sám skrývá temnou bolest, která ho může zničit. Bude jejich láska natolik silná, aby přestála dlouhé odloučení i tajemství?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Sweet Regret, 2023


více info...

Přidat komentář

Lofda
dnes 4 z 5

Další z řady pohádek pro velký holky.. Bristol by měla nárůst svatozář, zato Vinc by možná potřeboval pořádně proplesknout.. Ok, téma násilí zrovna v souvislosti s ním nevyznělo nejlíp, jeho táta jako táta nestál za nic a takové násilí na členech rodiny v žádném případě neschváluji. V jeho případě by asi bylo vhodnější pořádně s ním zatřást, protože Haló! To není to vždycky jen o jednom z vás, lépe řečeno o tobě.. Bristol tak moc upozaďovala sebe, což ve vztahu k dítěti chápu, ale ve vztahu k chlapovi??
Jo, četlo se to skvěle, mělo to náboj a dost dobře promyšlený děj, ale plný počet nedám, protože jsem prostě chvílemi nechápala, jak se ten chlap vůbec na ni mohl za něco zlobit?? ;-)
Každopádně ráda doporučím k přečtení, knížka má vyvolat emoce, a to se určitě povedlo..

Njangu
09.10.2024 5 z 5

Pro mě za dlouhou dobu úžasný příběh v tomto žánru. Mělo to spoustu emocí, smutné chvíle i sladký konec.
Tak jako kdysi jsem zhltla autorčinu jedinou sérii vydanou u nás, tak tohle byla záležitost jednoho dne. Nedalo se nečíst dál a dál.
Takže když pominu po dlouhé době WAU efekt, který to na mě mělo. Tak najdu i jednu malou chybu..... A tou je, že zatím u nás nevyšlo víc knížek od této autorky!!!!!


Stanislava27
09.10.2024 5 z 5

Ahojte
"Miloval jsem tě, všechny ty roky.
Jen směrem od tebe vedly mé kroky.
Neodpustíš mi mé lži a hořkosti.
Zůstaneš navždycky mou sladkou lítosti."

"K čemu se budeš vracet, když zapálíš svět kolem sebe a on lehne popelem?"

Dnes by som Vám veľmi rada predstavila knihu od americkej autorky @kbromberg, s názvom Sladká lítost.
Autorku Vám asi obzvlášť predstavovať nemusím však?
V rokoch 2015-2016 jej vyšla séria s názvom #driven, ja som ich síce nečítala, ale po prečítaní tejto knihy to určite napravím.

Bristol Matthewsová pracuje v McMann Media Management, v jednej z najlepších agentúr v oblasti média a public relations v Los Angeles...
Jedného dňa si agentúru najíma klient,o ktorom zatiaľ nikto netuším kto by ním mohol byť.
Bristol, ktorá zaskakuje za svoju kolegynu Simone spolu aj s tímom sa stretnú v štúdiu,kde sa práve chystá priestor pre nahrávanie hudobného vystúpenia,od zvukárov, osvetlovačov, stylistov,...
V momente keď to Bristol najmenej čaká ozve sa za jej chrbtom hlas, ktorý naposledy počula pred 7 rokmi a z ktorého sa jej rozbúcha srdce a každá bunka v tele postaví do pozoru...
Vincent Jennings, speváka, ktorý spieval v kapele Bent a dal sa na dráhu sólového speváka a v neposlednom rade jej dávna láska zo strednej školy...

Páčilo sa mi, že autorka do príbehu zakomponovala aj dejovú líniu, ktorá sa týkala ich minulosti a tak sa pekne krok za krokom všetko postupne vysvetlilo...

Romantický príbeh, ktorý je krásne vyvážený. Je v ňom láska, vášeň, nádej, bolesť...a nechybaju samozrejme ani krásne myšlienky...

5*/5*

Za možnosť prečítať si túto knižočku v rámci spolupráce veľmi pekne ďakujem @fortunalibri_nakladatelstvi a samozrejme samotnéj autorke @kbromberg

#spolupráca #odporucam #fortunalibricz #sladkalitost
#bromberg

https://www.instagram.com/p/DA5dezagYlC/?igsh=cXJibjcwMWZndWxs

recenzienika657
08.10.2024 4 z 5

#sladkalitost #kbromberg @fortunalibri_nakladatelstvi

V knihe sa nachádza chlapík akých vyhľadávame pri dark romancách. Zlý, rocker s tažkou minulosťou... Samozrejme chlap, ktorý ma svaly, vyzerá dobre a je drzý.

Bristol je zlomené dievča a spája ich spoločná minulosť. Páčila sa mi. Jej postoj a charakter mi bol sympatický. Je ťažké s takým človek dychať jeden vzduch. Ich spoločná minulosť robí dusno a hlavne veľa nevypovydaných slov a veľké tajomstvo. Po rokoch sa znovu stretnú. Nájdu k sebe cestu?

Príjemné čítanie, s rockovým prostredím. So strachom pokúsiť sa o vzťah, zlým rodinným zázemím, ale naučí vás aj odpúšťať.

Čítanie ma veľmi bavilo, nič ma nerušilo aj keď Vince nie je pohoďák a sem tam vám vystrelií obočie nahor. Svoje chyby aj chyby, ktoré urobil si uvedomuje a o to mi bol sympatickejší. Je to príbeh, ktorý si radi prečítate a tentoraz sledujeme zmenu Vinca, čiže mužského hrdinu a nie ženského.

Ďakujem @fortunalibri_nakladatelstvi za možnosť si knihu prečítať. 4

#laska #spolupracasnikou #spolupraca #rocker #bookstagram

Ála1968
05.10.2024 5 z 5

Já miluju příběhy o rockerech a tenhle byl super.No samozřejmě, že pár chyb by se tu našlo,ale není to o tom,hledat v příběhu chyby,jak to někteří dělají,ale prostě si jen příběh užít.A já si ho opravdu užila

nici1726
03.10.2024 2 z 5

Spisovatelku mám velmi ráda, ale nevím no. Absolutně jsem jim to nevěřila a podle mě spolu neměli skončit. Postavy mezi sebou neměli ani žádnou jiskru nebo ja ji aspoň vůbec necítila. Vinc? Za mě naprostý blbeček. A hlavní hrdinka taky žádná sláva.

Megien
30.09.2024 3 z 5

Průměrná romanťárna, která ale uměla vyvolat emoce. Obsahem příběh ničím nepřekvapil, měla jsem během čtení pocit, že už jsem to četla. Vince mě svým rádoby sebemrskačstvím lezl na nervy, ale zase ne natolik abych jeho myšlenkové monology musela přeskakovat. Přečtení nelituji. Příjemná oddechovka na večer.

Simik13
30.09.2024 5 z 5

Tato kniha mě dostala!

Lépe než monika0181 bych to neuměla popsat!

Určitě stojí za to si ji přečíst! Jsem přesvědčená o tom, že jsem ji nečetla naposledy!

Tolik emocí, co ve mě vyvolala...? Fíha..

monika0181
28.09.2024 5 z 5

Tolik bolesti a neměrné lásky, touhy po uznání se vešlo do tohoto příběhu, kde se milují dva lidé a přesto se v životě jejich cesty míjí. Ať je to osudem, strachem či zodpovědností, jsou cesty života nevyzpytatelné.
Přemýšlím, zda jsem četla lepší knihu, která je erotickým románem plným bolesti, naděje a lásky.
Tak přenesené pocity, že nevíte, zda Vám praskne srdce bolestí nebo je sevřené samou touhu. Emoce, chemie. Dokonalé.
Ano, Vince toho hodně pokazil a jako dospělí by mohl umět řešit věci jinak, ale v jejich příběhu je právě popsáno, jak to je, když s tím člověk bojuje, jak se sám ve všem ztrácí. Co všechny myšlenky dělají s Vaší hlavou.
Už dlouho jsem takto knihu neprožívala, abych některé odstavce četla rovnou opakovaně, abych si emoce užila.

evineckY
27.09.2024 4 z 5

Miluji knihy z hudebního prostředí a rockery !
Ale více se mi líbila série - Stage Dive od Kylie Scott.
Vince mě pořádně štval, strašně tvrdil, jak Bristol miluje od dětství, skákal z postele do postele, připravil ji o panenství a klidně odešel, zablokoval si její číslo, 7 let na ni kašlal.
Jaké měl právo se na ni zlobit ? To, že měl otce hajzla ho neomlouvá.
Konec všechno urovnal - super!