Slečny z Montera

Slečny z Montera
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355138/bmid_slecny-z-montera-jp1-355138.jpg 1 3 3

Svět je plný krásných slečen, které jsou jeho věčnou ozdobou i věčným prokletím. To platí v případech, kdy se tyto krasavice zapletou do spořádaně funkčního manželství, jakým je manželství sebevědomé a profesně úspěšné Nicol Morganové. Strojově spořádaný chod jejího manželství nekompromisně naruší krásné slečny z Montera a Nicol Morganová musí vyřešit dvě otázky. Kde je Montero a kde je její manžel? Aby celá nepříjemná záležitost byla rychle vyřešena, najme na tuto delikátní práci soukromého detektiva Richarda Bacha, muže netradičních detektivních schopností.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
25.02.2023 1 z 5

Chápu že určitou část populace takovéto čtení baví, já jsem jen nevěřícně kroutila hlavou ...

stju
23.01.2022 1 z 5

Dočetla jsem...
...a skoro se mi chce zeptat, zda tuto knihu myslel pan Kubeš opravdu vážně nebo má být reklamou na značku jeho luxusního nábytku, který podle mého laického názoru, bude povedenější než tento jeho literární počin. Napovídala by tomu i skutečnost, že spoluautor Oldřich Dudek, mimo jiných dalších svých profesí, se reklamou zabývá.
Takže asi jako "plnohodnotná žena zralého věku", aby mi "necukalo ve tváři" (jako Nikol Morganové), si půjdu dát "koňskou dávku životodárného nápoje" Richarda Bacha a snad zapomenu na:
- nohy, které se k sobě tisknou jako dva bílí hadi
- ptáky, kteří řvou jako by je škubal
- moudře promlouvající moje vnitřní Já
- placatý mozek
- někoho přicucnutého k sedací soupravě, eventuelně sedícího v naducaném křesle ...
a spoustu dalších, stále se opakujících a nesmírně vtipných průpovídek.
-


LucyBrand
06.05.2021 2 z 5

Knihou jsem se prokousávala a nemohla jsem se pořád začíst. Knihu jsem dvakrát odložila a pořád se k ní vracela. Po přečtení prvních 15 stran mě děj knihy neoslovil ale snad se ke knize jednou vrátím.

Autoři knihy

Oldřich Dudek
česká, 1946
Vladimír Kubeš
česká, 1971