Slepičí polévka pro duši - 3. porce
Jack Canfield , Mark Victor Hansen
![Slepičí polévka pro duši - 3. porce Slepičí polévka pro duši - 3. porce](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30577/bmid_slepici-polevka-pro-dusi-3-porce-SLv-30577.jpg?v=1562392695)
Slepičí polévka série
Kolektiv nápaditých kuchařů pro vás už potřetí navařil pořádně hluboký talíř své osvědčené Slepičí polévky. A stejně jako v obou předcházejících, i tady najdete všechno, po čem jen vaše srdce zatouží. Tu správnou míru dojetí, odvahy, zamyšlení a velké životní moudrosti.
Literatura světová Povídky
Vydáno: 1997 , Columbus (CZ)Originální název:
A 3rd Serving of Chicken Soup for the Soul, 1996
![Lenndy Lenndy](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Soubor příběhů ze života.Některé veselejší,některé k zamyšlení.Takové nenáročné čtení na kdykoliv.
![Lilda Lilda](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/158903/m_158903-lgw.jpg?v=1504945934)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Po knize jsem sáhla kvůli tomu, protože vím, že mnohé příběhy v sobě neskrývají pouze děj, ale donutí nás se zamyslet i nad naším postojem k určitým věcem, našim hodnotám nebo nám vnukne nové myšlenky, které vyzní mezi řádky. Na příbězích je nejlepší to, že každý si z nich odnese něco jiného. Vlastně celá historie lidstva je jeden příběh a zkušenosti se mezi generacemi přenáší pomocí příběhů. Některé povídky mě zaujaly více, některé méně, ale zřejmě jediná, která mi v hlavě utkví ještě dlouho, je o vojákovi a jeho dopisní dívce. Velmi hezké, pohodové čtení, které donutí člověka přemýšlet.
![tisha8409 tisha8409](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85633/m_85633-hzw.jpg?v=1459855063)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Nejlepší byla hláška na konci knihy od jedné čtrnáctky: "vzdala jsem se svých snů o cestování, vysoké a rodině... ale díky vám vím, že vše zvládnu!"
Výzvy k podpoře věznic a darování krve... to má být jako vtip ????
![Evik30 Evik30](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Spousta veselých i smutných příběhu které stojí za to přečíst.
Uněkterých povídek je třeba se zamyslet jiné jsou spíše pro pobavení.
Knihy ze série slepičích polévek mám ráda a ráda si je kdykoli přečtu znova.
Ve čtení se střídám s mamkou které se tyto povídky také velmi líbí.
![Xawerlin Xawerlin](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Stale ta ista, zarucena kniha na oddych. Ci uz smutne alebo vesele pribehy, vsetky si nesu svoje caro.
Tady se nedá dát méně hvězdiček. Inspirativní čtení.