Slunce nad zátokou

Slunce nad zátokou
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540051/bmid_slunce-nad-zatokou.jpg 4 18 18

Pro Rose je každý den darem. Může se radovat, protože díky anonymnímu dárci přežila nemoc, která ji ohrožovala na životě. Teď by mu chtěla poděkovat. Řada náznaků ji dovede až do ospalé rybářské vesničky v Cornwallu. Tam je Rose vtažena do místního dění a potkává dva pohledné bratry, z nichž jeden může být tím, koho hledá. Jenže který? Dokáže Rose najít odpověď na svou otázku, nebo se dřív zamiluje?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

An Endless Cornish Summer , 2021


více info...

Přidat komentář

anovy64
včera 4 z 5

Kniha nebyla špatná, četla se dobře, ale něco mi chybělo. Nemělo to asi ten správný romantický náboj, hlavní hrdinové byli celkem nudní a ani žádná další postava nevnesla do děje nějaké oživení.

Danago
22.06.2024 5 z 5

Moc pěkný román pro ženy, najdete tu romantiku, lásku i přátelství , ale i důležitější téma jako je nemoc, dárcovství kostní dřeně, zklamání i nedorozumění. A taky trochu toho překvapení. Příběh obsahuje ty správné ingredience ve správném poměru, aby byl čtivý a zábavný . Navíc na vás přenese pohodovou letní atmosféru moře, plachtění, trošku historických legend a hodně ze života v malém přímořském městečku , kde jsou lidé k sobě vstřícní, ale najdou se i výjimky.
Knížka mě moc bavila , přenesla mě do místního života a přinesla mi pohlazení po duši.


Raislin
20.06.2024 4 z 5

Milý příběh, který se dotýká i velmi důležitého tématu ( dárců kostní dřeně ). Já si knihu užila. Určitě stojí za přečtení.

Paja1709
07.06.2024 5 z 5

To byl tak pěkný příběh. Kniha se cetla úplně sama.

evineckY
02.06.2024 5 z 5

Kniha je přesně můj šálek kávy !
Skvělý příběh - skvěle napsaný...
Očekávám další knihy této autorky.
Doporučuji.

Autorovy knížky

2024  81%Slunce nad zátokou