Smlouva na lásku
Cassie Connor
Právnička Rebecca se děsí rodinné oslavy kvůli neustálým dotazům, jestli už s někým chodí. V práci tráví všechen svůj čas a patří k nejlepším, ale pokud jde o lásku… zkrátka ještě nenašla toho pravého. A pak nečekaně stráví noc s neodolatelným mužem a udělá to, co umí nejlíp - uzavře s ním smlouvu, že před rodinou bude hrát jejího přítele. Stanoví přísná pravidla, ale dokáže je sama dodržet? V jeho společnosti se totiž cítí tak skvěle jako nikdy předtím…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Love Under Contract, 2022
Celkem průměr. Krásné se to čte, je to místy vtipné, hlavní hrdinové spolu fungují... A pak to zabije totálně odfláknutý konec.
Příběh se velmi podobá Lásce po španělsku. Ale musím říct, že z něj mám pocit, že je svižnější. Ne tak sebezpitující z pohledu hrdinky a to je rozhodně příjemnější. Je to veselé, vtipné, oddechové. Chemii mezi postavami jsem i záviděla. Hudsona jsem "žrala" fakt od počátku. Škádlení mezi nimi tomu dodávalo tu správnou jiskru. Pokud nechcete zrovna hloubat nad smyslem života, ale pobavit se a odpočinout, je to kniha pro Vás.
Po smutné knize Buď jako řeka přesně tohle jsem potřebovala. Odlehčená, vtipná, chemie mezi hlavními postavami - ideální na pořád letní víkend. Hudson byl k sežrání :)
Přiznám se, že zpočátku jsem byla v rozpacích. Mohla za to hlavní postava Rebecca, která mi byla nesympatická nemám ráda workoholické myšlení a celkově upjaté kancelářské prostředí (každý to ale máme jinak). Naštěstí situaci zachránil vtipný Hudson, který byl jejím pravým opakem.
Díky jejich rozdílnosti byla kniha prodchnuta humorem a četla se sama. Autorce se zároveň podařilo zachytit chemii mezi hlavními postavami, takže kromě vtipných situací jsem se dočkala i pořádné dávky jiskření.
Líbila se mi postupná změny Rebecky, která si začala uvědomovat, že práce není vše. Jediné, co mě trochu zklamalo, byl rychlý konec. Myslím si, že několik stránek navíc by ději dodalo na uvěřitelnosti.
Od této knihy jsem očekávala humornou romanci a té se mi taky dostalo, takže jsem spokojená. Doporučuji všem, kteří hledají nějakou oddechovku.
@knihozroutka_eleanorcorvin
hodně vtipné, úplné Zkrocení zlé ženy, s tím rozdílem, že hrdinkou je kariéristka a úspěšná právnička s nabroušeným jazykem. líbilo se mi, že tu byly prohozené ty obvyklé úlohy "uzavřený machr-byznysman versus rozevlátá holka", i když chlápek popsaný jako "veselé štěně" by mi asi neimponoval...
Nenáročné, pohodové, eroticky laděné čtení.
Námětem mi připomíná Lásku po španělsku od Eleny Armas.
Moc příjemné čtení, téma falešného vztahu nikdy nezklame. I když tady falešný vztah začal až po tom opravdovém, to je možná trochu neobvyklé.
Becca působila dost chladně, ale to byl přesně ten důvod, aby ji Hudson mohl rozehřívat :-)