Smlouva na lásku přehled
Cassie Connor
Právnička Rebecca se děsí rodinné oslavy kvůli neustálým dotazům, jestli už s někým chodí. V práci tráví všechen svůj čas a patří k nejlepším, ale pokud jde o lásku… zkrátka ještě nenašla toho pravého. A pak nečekaně stráví noc s neodolatelným mužem a udělá to, co umí nejlíp - uzavře s ním smlouvu, že před rodinou bude hrát jejího přítele. Stanoví přísná pravidla, ale dokáže je sama dodržet? V jeho společnosti se totiž cítí tak skvěle jako nikdy předtím…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , CosmopolisOriginální název:
Love Under Contract, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smlouva na lásku. Přihlašte se a napište ho.

Nevím proč, ale myslela jsem si, že je to knížka podle které byl natočený ten film, který je tam zmiňovaný (přitom by stačilo kouknout na datum vydání) :) Takže to bylo takové malé překvapení. Přiznám se, že na romantickou knížku tam bylo dost spicy scén na úkor příběhu, raději bych četla o dalších společných zážitcích při předstírání vztahu. Fajn příběh, ale rychle vyprchá z myšlenek.
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
„Nebylo snadné ho milovat. Člověk si musel jeho city zasloužit. Snažím se doteď zasloužit si otcovu lásku? Pořád se pokouším žít jeho sny?“
Kniha Smlouva na lásku v seznamech
v Mé knihovně | 149x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Tak moc jsem se na ní těšila a možná o to více jsem teď zklamaná.
Už na začátku jsem si říkala, jak je zvláštní, když se obrátí role.. Ona je úspěšná, bohatá, namyšlená a on její opak.
"Protože nevěřím, že na konci duhy je hrnec plný zlaťáků, stejně jako nevěřím v lásku a manželství?"
Právnička Rebecca mi jako hlavní hrdinka vůbec nesedla a jen kvůli ní dávám takto nízké hodnocení. Je přesným důkazem, že i fiktivní postavy mohou být #redflag . Půl knihy jsem si přála, aby už jí konečně Hudson kopl do zadele.. Je afektovaná a namyšlená a v další chvilce naopak spíše chladná a bezcitná.
Hudson je sympaťák a štval mě jen tím, jak dolejzal. U něj vnímám dost promařený potenciál co se týče jeho řemeslné práce, rozhodně z toho autorka mohla vytřískat víc příběhu.
Knihu jsem během čtení musela jednou odložit a proložit jinou a nakonec se mi jí povedlo úspěšně dočíst.
Rozhodně má kniha zajímavý nápad a bavil mě chvilku i hlavní hrdina. Zapomenou nesmím ani na spicy scény, kterých je jen pár ale díky nim je příběh snesitelnější.
Opravdu jsem si oblíbila vedlejší postavy, což bohužel vzhledem k Rebbece nebylo nic těžkého.
Kniha má většinu pozitivních recenzí a tak se nenechte odradit, třeba právě vám sedne