Smyslná česká poezie
Tomáš Robert Lörincz , Milan Andrýsek , Vladimíra Antoňů , Iveta Barklíková , Jaroslava Baliharová , Radek Bičan , Jitka Bonaventurová , Janina Borowska , Pavlína Brašíková , Soňa Čapková , Dagmar Čížová , Luděk Dospěl , Blanka Faltová , Marcel Hába , Jitka Hadačová-Košťálová , Hana Hindráková , Marka Hojdarová , Monika Hoňková , Anna Chovanová , Jiří Janáček , Jana Marie Jarolímková , Jan Káňa , Marcela Kleinerová , Vladimír Konečný-Hrdlička , Šárka Vilma Konvičná , Martin Koreček , Vladimír Kostiha , Zdeňka Košárková , Zdeněk Kout , Martin Králíček , Jakub Kučera , Věra Kulišová , Pavla Kuncová , Daniel Marcikán , Josef Mayer , Jaroslav Odehnal , Jindřich Oleš , Lev Pelén , Věra Petrová , Jana Polcarová , Jolanta Przystał , Jan Přenosil , Karel Sikora , René Souček , Jarmila Spáčilová , Monika Steinertová , Jarmila Synková , Jindřiška Šindlerová , Michal Šnajdr , Petr Štefan , Petr Šulista , Eva Tížková , Zdeňka Tomášková , Jana Trubáková , Milan Vinarčík , Iva Vondrášková , Stanislav Zajíček , Blanka Bartsch Forstová , Iva Savková
Výběrový almanach s milostnou a smyslnou poezií z pera českých autorů. Obsahuje básně o lásce a milování, které jsou rozděleny do několika částí. Jednotlivé části jsou proloženy jinými literárními útvary včetně poutavé a hodně smyslné prózy, která je určena pouze osobám starším osmnácti let.
Tak po tomhle jsem asi neměla šáhnout, nějak se mi to nedotklo duše.