Sněhulčiny Vánoce
Kristen McKanagh
Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není. Což je divné, protože Sněhulce její zvířecí instinkt napovídá, že Lukas a Emily by rozhodně měli být kamarádi! Musí ty tvrdohlavé lidské bytosti přimět, aby se na sebe podívali očima jednoho věrného, milujícího kotěte.... celý text
Literatura světová Pro ženy Příroda, zvířata
Vydáno: 2020 , MottoOriginální název:
Snowball's Christmas
Tuto knížku jsem dostala minulý rok k Vánocům, ale nechala jsem si ji až na další rok. Teď ji mám teda už přečtenou a byla naprosto boží. Nejvíce mě dojímala Sněhulka, protože miluju kočky, takže to pro mě bylo vážně krásný. Příběh jako takový se mi líbil. Účel ,,naladit se na Vánoce" to mělo, takže jsem spokojená.
Roztomilý vánoční příběh akorát do předvánočního shonu. Hlavní postavy mě sice občas štvaly s tou jejich nerozhodností, ale Sněhulka byla naprosto úžasná.
Tak tohle? To bylo megaaaa. Teď lituju toho, že jsem si knihu nepůjčila z knihovny až před Vánoci, ale to by tam stejně nebyla.
Pěkné odpočinkové čtení, milé hlavní postavy a Sněhulka? Bez komentáře...
Krásný oddechový příběh, který nenechá čtenářovy oči suchými. Sněhulka je prostě úžasná a celá její snaha dát Emily s Lukasem dohromady k popukání. Kniha se čte lehce, ani jedna ze scén nepůsobí nijak strojeně a příběh plyne tak, jako by měla plynout každá kniha. Hlavní hrdinové jsou všechno, jen ne otravní a čtenář si je dokáže i přes jeho silnou vůli velice rychle zamilovat. Každý příběh má svá pro a proti, jenže tady ta pro vyhrávají na plné čáře. Rozhodně doporučuji si knihu přečíst, kromě příběhu totiž dokáže vykouzlit úsměv na rtech a navodit vánoční atmosféru, a to i v případě, že je zrovna polovina léta a člověk se potí i za ušima. :D
Moc krasná vánoční kniha, popisuje děj ze tří rozdílných stan. Jedinná Sněhulka to vše dobře zhodnotila, a postarala se o vánoční příběh se šťastným koncem.
Milé to bylo. Sněhulka je velmi šikovná. Jen mě mrzí, že tam bylo málo prostoru vyprávění z jejího pohledu... Bylo to hezké - to ano, ale čekala jsem od toho víc... Bylo to takové táhle a nic moc se tam za mně nedělo :(
hezka vanocni oddechovka. sice velmi brzo víte, jak to dopadne, ale to vůbec nevadí. na sváteční vánoční dny úplně super. jen si tak čtete a odpočíváte při hezkém příběhu. za mě super.
Příjemná oddechovka, která člověka naladí na vánoční svátky. Příběh pohladí po duši a kočička Sněhulka je takovou třešničkou na dortu. :)
Krásná obálka -krásný příběh s nádechem vánoc -protože letošní svátky budou šťastné a zamilované.Tak ,jako je to v tomto vánočním příběhu .
Romantická vánoční atmosféra v zasněženém vesnickém hotelu doplněná o dva páry měkkých, všetečných tlapek. Tohle je opravdu dokonalá kombinace pro vánoční čtení! Všude jsou milí lidé, voňavé jídlo a spousty sněhu. Užíváte si sáňkování, zdobení, pečení, a přesto toho není přespříliš. Veškerá vánoční atmosféra tepla rodinného krbu je totiž protkána velmi milým romantickým příběhem, který nám připomíná nejen jak moc je důležitá rodina, přátelství a pomoc bližním, ale také co všechno zmůže láska. A jedna chlupatá koule má k tomu všemu opravdu vtipné připomínky!
Za mě nejlepší četba na letošní Vánoce.
Moc krásný příběh. Atmosféra vánoc a k tomu milé lidi s koťátkem. Tyhle knihy prostě miluji. Pohladí po duši i když nemáte zrovna moc náladu. Vřele doporučuji.
Podobná kniha je : Vánoční překvapení, kterou taky doporučuji.
Milé a příjemné vánoční čtení, krásná obálka, přesně takhle jsem si tu malou uličnici představovala :)