Odvaha snít

Odvaha snít
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/291429/bmid_odvaha-snit-NFf-291429.jpg 4 182 182

Snová série

1. díl >

První díl tzv. Snové trilogie. Lauru, Margot a Kate pojí nejen společné dětství strávené v domě rodičů Laury, ale také uchvácení pokladem, který tam zanechala nešťastně zamilovaná dívka před svou sebevraždou. Tato kniha vypráví hlavně příběh dospělé Margo. Nezkrotné modelky, která se vrací k Templetonům, aby se dostala z finanční krize. S kamarádkami začne podnikat, což jí baví. Navíc se zamiluje do Joshe (Lauřin bratr). Opravdovost tohoto citu potvrdí nález staré mince z hledaného pokladu. 2.vydání... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Daring to Dream, 1996

georginaa
23.10.2021 3 z 5

První díl trilogie byl moc pěkný. Ukázal nám jak se zvednout a bojovat, když člověk přijde až na samé dno. Vždy je nějaká šance v lepší život, jen to člověk nesmí vzdát. A jak je od Nory zvykem, určitě se najde i nějaká spřízněná duše, která se přemění v neutuchající lásku. Těším se na další díl.

alzbeta4340
24.01.2021 5 z 5

Příjemné, odpočinkové čtení pro ženy v typickém stylu Nory Roberts. Líbila se mi postava Margo, modelky, která po skandálu přijde o příjem i úspory a musí se s takovou situací nějak vyrovnat.

moudivlacek
20.07.2020 4 z 5

První díl série mi okamžitě připomněl sérii Svatební kvartet. Sice tam byly 4 mladé ženy, ale i tak mi to přišlo hodně podobné, 3 kamarádky spolu vyrůstají, vzájemně se podporují a mají rády. A když se jedné z nich povede si pokazit kariéru i život, přijmou ji v otevřené náruči. Jenže i zbytek má nějaké problémy, dají se dohromady, rozhýbají "byznys", a také se objeví nečekaně láska. Hodně podobné osudy i povahy hlavních hrdinů jako ve výše zmíněné sérii. Každopádně romantika, o které lze snít, není nikdy na škodu. Ráda se odreaguji dalším dílem.

petraj30
06.04.2020 4 z 5

Další z krásných sériových románů, sice jsem něco podobného již četla, ale nijak mi to nevadí. Příjemně to osvěží nudné a dlouhé dny.
Moc se mi líbí, jak Nora Roberts dokáže krásně propojit všechny příběhy na pokračování.

Šunkys
06.04.2019 5 z 5

Autorka opět nezkamala

jitka7
14.01.2019 3 z 5

Zajímavý příběh. Líbil se mi ten pád na dno a to znovuvstání. Ale Margo mi byla místama nesympatická, moc nafrněná a rozmazlená. Bylo to na mě až moc. Zato Josh se mi líbil, jenže pak se někdy k Margo choval jak ke koštěti a to zas na mě taky bylo moc. Takže zvláštní pocity z tého knihy mám.

helenkan
10.10.2018 4 z 5

Pěkná romantika. Můžem taky snít. :-) :-)

munka
03.08.2018 5 z 5

Pekné čítanie na letné dní. Romantické duše nebudú sklamané. Teším sa na príbeh o Kate.

Jessybelle
26.10.2016 5 z 5

Taková pohodová oddechovka s happyendem.

lifeoptimist
26.06.2015 4 z 5

Klasická romantika, nebylo to přeslazené prostě pro toho, kdo má tento žánr rád skvělá volba, jsem zvědavá na další postavy

kika 13
03.03.2013 4 z 5

Pěkná knížka,taková pohodová.

modranka
13.09.2012 5 z 5

Veľmi pekne napísané, odporúčam prečítať. Trochu mi to tematicky pripomína sériu Ostrov troch sestier.

Wea
30.05.2012 5 z 5

Přečetla jsem celou sérii a byla jsme překvapená tím,že poprvé se mi líbil nejvíc poslední díl,nikoli první jak tomu bylo dosud:-).Jinak....dál to komentovat nebudu,protože bych se stejně jen opakovala s tím,jak je tato autorka skvělá :-).

Kačík
27.01.2012 5 z 5

Bezva oddechové čtení. Právě načínám druhý díl a těším se na příběh Kate.

KateCullen
08.01.2012 3 z 5

Takové odpočinkové čtení, žádné velké zvraty :)

zuzil
30.11.-0001 5 z 5

tahle knížka se jí povedla, ahoj buzik