Sous vide u vás doma
Lisa Q. Fetterman
Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravovat delikátní pokrmy dovedené k naprosté dokonalosti. Teď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy jako z té nejlepší restaurace mohou pomocí metody sous vide připravit v pohodlí vlastní kuchyně i amatérští kuchaři. Objevte způsob, jak uvařit lahodné a zaručeně šťavnaté krůtí maso a ochutnejte i neotřelé předkrmy – co byste řekli třeba smaženým žloutkům? V této knize najdete více než 100 receptů pro každou příležitost. Sous vide vám umožní povznést domácí vaření na úplně novou úroveň.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2022 , AnagOriginální název:
Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals, 2016
více info...