Spoutaný
Emma Chase
Drew a Kate se nemůžou dočkat, až do toho praští. Pokud ovšem přežijí rozlučku se svobodou... V životě by mě nenapadlo, že jednou vlezu do chomoutu. Jenže Kate dokázala nemožné. Změnila mě. Myslím, že se všichni shodneme, že i předtím jsem byl úžasný… Ale teď? I když cesta sem nebyla jen samá duha a postelové radovánky. Došlo i na chyby a nedorozumění, které si v ničem nezadají s řeckými tragédiemi. Naštěstí jsme s Kate ty krušné časy překonali bez újmy. Nicméně jisté nečekané události z minulého víkendu ve Vegas pár problémů způsobit mohly. Byl to tak trochu… můj závěrečný test. Jo, vím, co si myslíte: Co jsi k čertu provedl tentokrát? Klídek. Ještě mě nesuďte a nežeňte na kastraci, dokud si to neposlechnete celé. A držte se pevně, protože to bude divoká jízda. Nebo jste snad čekali něco jiného?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Mladá frontaOriginální název:
Tied, 2014
![Jita160 Jita160](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/349730/m_jita160.jpg?v=1728331413)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Některé knížky by si zasloužili zfilmování a já bych chtěla vidět zrovna tuhle...
Buďte v klidu Drew opět nezklamal :,-)
To jak k nám promlouvá a jeho myšlenkové pochody byly prostě pecka. Ale zároveň je znát jak Drew dozrál, stal se zodpovědným milujícím manželem a pro syna dobrým a starostlivým otcem.
S touhle partou jsem si užila dlouhou plavbu... sem tam vlnka někdy přišlo i tsunami, ale o to víc jsem si to užívala a moc se bavila.
Super ,děkuji.
![Artep071 Artep071](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/317154/m_artep071-yXm.jpg?v=1592214551)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jaj to bylo zase fajn počteníčko... Kate a Drew mě opravdu bavili .. byla to povedená série .
![Fidibus Fidibus](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/374043/m_fidibus-BjS.jpg?v=1637239397)
(SPOILER)
Konečně klapla i svatba, i když předsvatební party měla šance vše zhatit. Trošku absurdní, ale většinou zábavné. Svatba a svatební noc už mi přišly trochu nudné.
Skvělou postavou je malý James a jeho hlášky (první slovo v 9 měs., diskuze o vlastnictví prsou nebo frnda před svatbou). Děti přibylo víc a z Mackenzie je puberťačka, která má jasno. Pobaví ale i další členové rodiny a skupiny, ať už Večera královen (super scéna, jak je chlapi tajně sledují) nebo Zhýralého komanda.
"Fakt skvělý. Teď už představu mě sladké, nevinné matky olizující lízátko ve tvaru ptáka... z hlavy nevypudím."
"Tahle část přijde na řadu až později, synu... Můžeme tedy začít?... Pžipvavit, pozol, teď!"
Žijme tedy tak, jakoby každý den měl být tím posledním...
![Maruš.D Maruš.D](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Já bych už tento díl nazvala novelou a nikdo by nemohl být zklamán, protože kniha je napsaná velmi dobře a zábavně, jen už to není takové, jako první dva díly. Já si užívám to, jak s námi Drew mluví, miluju jeho sebevědomí a jeho charakter, který není dokonalý a přesto mi tak připadá. Kate je zlatíčko, co si nic nenechá líbit a zbytek party k nim patří jako poklička k hrnci! Za mě pořádná pařba ve Vegas se vším všudy!
![janqa410 janqa410](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/157662/m_157662-mWK.jpg?v=1495562686)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Já nějak nevím, ale poslední díl je dle mě nejslabší. Už jen dokončení toho, co jsme všichni očekávali a celá kniha pro mě je jen pomyslnou tečkou, která by šla udělat i na konci druhého dílu a to jen pár větami. Prostě to dotáhnout hned a neroztahovat všechno ještě na celou knížku. Ale vše dobře dopadlo a to je dobře.
![Charmedka Charmedka](https://www.databazeknih.cz/img/users/75_/7552/7552.jpg?v=1381127933)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Pokud máte rádi erotické romány, tak tahle série podle mě patří k tomu lepšímu, co můžete v knihkupectví v tomto žánru najít. Velmi povedené, čtivé, vtipné a vyprávění z pohledu chlapa je na jedničku.
![Kristy.Seb Kristy.Seb](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Říká se, že čas zahojí všechny rány. S tím nesouhlasím. Rány zůstanou. Čas a rozum ovšem duševní zdraví ochrání, rány se změní v jizvy a bolest se neustále zmenšuje, nikdy alenezmizi úplně.
Trochu jsem se bála, co Drew provedl. Ale Drew byl skvělý, jak se staral o Jamese a jaký měli krásný vztah.
![kacenka6144 kacenka6144](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85803/m_kacenka6144-csI.jpg?v=1694502652)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tohle považuji za třešničkou na dortu této série. Dreweovi glosovani jeho života s Kate jsem si opravdu užívala. Ještě, že se dneska nosí ty roušku a není vidět, že se tlemím jak blbec.
![Zuzanka45 Zuzanka45](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu jsem měla přečtenou za jediný den, četla se rychle a velmi mě bavila. I když už to byl 4.díl stále byl děj velmi pěkný. Drewa a Kate jsem si moc oblíbila a jejich příběh mě od začátku až do konce bavil.
![Angelika92 Angelika92](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/260783/m_angelika92-RiA.jpg?v=1626820121)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Pěkné zakončení série, jenom bych předchozí díl dala jako 2 díl. Přišlo by mi to více "logické". Jinak za mě je to lehké čtení, nic náročného.
![tittanie tittanie](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/163483/m_tittanie-1O3.png?v=1693765849)
Četla jsem i předchozí díly. Tenhle se mi líbil více než třetí díl. Pěkné oddechové čtení.
![Jejunka Jejunka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět pěkný, čtivý a hezký zakončení série. Tenhle díl byl fajn, ale u 4. dílu už to bylo pro mě pořád dokola.
![Květinka48 Květinka48](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/303775/m_kvetinka48.jpg?v=1731613650)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
zaujala mě celá série, pohodové čtení, humor, láska, erotika. Mám ráda tento žánr, je to pro mě útěk od reality všedních dnů.
![smejkalova.m smejkalova.m](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/39349/m_smejkalova-m.jpg?v=1724434545)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Za mě dobré, žádné extra napětí, děj příjemně plynul a za chvilku jsem to měla přečtené. Pohodové zakončení série. :)
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2022 | ![]() |
Drew nesklamal. Super seria.