Pětka u moře
Enid Blyton
Správná pětka / Slávna 5 série
Za bouřlivých nocí svítívá z temné věže na pobřeží světlo, které lze spatřit jen z jednoho místa v kopcích. Pětka se pouští do nebezpečného pátrání…
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 1995 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Five Go Down to the Sea, 1953
Můj komentář ke všem dílům Správné pětky bude stejný. Za mého mládí tyto knihy nebyly přeloženy, takže si teď „doplňuji vzdělání“. I když je scénář vždy velice podobný a mění se jen prostředí, každý díl mne hodně baví. Je to skvělá relaxace. Dětem i dospělým s dobrodružnou dušičkou mohu vřele doporučit.
Nanejvýš uspokojivé.
Bezvadný návrat do dětství, tento díl byl opravdu super. I synovi se hodně líbil. Mohu vřele doporučit, ostatně jako všechny knihy z této série.
Po dlouhé době jsem se vrátila ke Správné pětce a můžu říct, že opětovně nezklamala. Je to oddechové dobrodružné čtení. Je to správná dětská detektivka plná napětí. :-):-):-)
Dětská detektivka, která splnila svůj účel - každé nové dobrodružství správné pětky jsem prožívala tak, jako bych k nim patřila!
Každý týden jsem v knihovně hledala další díly! :)
Už jsi ani nevybavím děj tohoto dílo, čtení několika dílů Pětky v dětství způsobilo, že se mi děje míchají.
prázdniny dětský hrdina parta dětí dětská dobrodružství příběhy pro děti detektivky pro děti dětská literatura
1992 | Pětka na ostrově pokladů |
1996 | Pětka v pasti |
2003 | Vzhůru na kouzelný strom |
1993 | Podařená dvojčata |
1997 | Pětka na Ďáblových skalách |
Návrat do dětství. Doufám, že pak budou bavit i moje kluky;)