Srdcem v Bolívii / Con el corazón en Bolivia

Srdcem v Bolívii / Con el corazón en Bolivia
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198104/srdcem-v-bolivii-con-el-corazon-en--DZ1-198104.jpg 4 5 5

Kniha Srdcem v Bolívii určitě zaujme všechny studenty španělštiny, co mají toulavé boty. Tato dvojjazyčná publikace napomůže k rozšíření a upevnění znalosti španělštiny. Kniha také nabídne zajímavý pohled mladé Češky na každodenní život v Bolívii. Dozvíte se mnohé o dobrovolnických organizacích, které se starají o sirotky a děti z ulice. V knize najdete: - příběh ve španělštině, zrcadlový český překlad, kontrolní otázky, kterými si ověříte porozumění španělskému textu, slovíčka a gramatické poznámky.... celý text

Přidat komentář

Leído
06.09.2024 5 z 5

Kniha mě v knihovně zaujala svým názvem, protože přesně vystihuje můj vztah k Bolívii. Byla to jedna z prvních latinskoamerických zemí, které jsem navštívila a vždycky říkám, že tam navždy zůstal kus mého srdce. Protože je to naprosto neskutečná země. Kromě toho, že mi kniha připomněla všechna ta úchvatná místa, kulturu a náturu místních, dozvěděla jsem se i spoustu dalších zajímavých věcí, protože prostě Bolívie, to nevymyslíš :) Španělština byla pro mě tak akorát, abych si obsah bez problémů užila, ale zároveň jsem si i trochu rozšířila slovní zásobu. Za knížku autorce moc děkuji, udělala mi neskutečnou radost. I jsem si občas skoro pobrečela, protože i taková je bohužel Bolívie. Všem studentům a milovníkům španělštiny doporučuji!

topi80
23.02.2018 4 z 5

Vyprávěcí forma je pro novopečené španělštináře schůdnější než umělecké texty, proto doporučuji začít vaši dvojjazyčnou četbu právě tímto dílem. Jako bonus se dozvíte i mnoho zajímavého o velké, ale pro značnou část lidí téměř neznámé velké zemi v jižní Americe.


Štítky knihy

dobrovolníci, dobrovolná služba cestovatelé děti ulice Amazonie Bolívie

Autorovy další knížky

2014  84%Srdcem v Bolívii / Con el corazón en Bolivia
2014  0%Srdcem v Bolívii
Skrýt reklamy