Srdíčko - Srdíčko v nebezpečí

Srdíčko - Srdíčko v nebezpečí
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375565/bmid_srdicko-srdicko-v-nebezpeci-dVP-375565.jpg 4 21 21

Srdíčko (Usch Luhn) série

Anička má tajemství: v lese na ní čeká Srdíčko. Divoký kůň. Společně mohou jezdit s větrem o závod. Zloději divokých koní jsou tu! Jak by Anička mohla ochránit Srdíčko? O svém divokém koni nemůže nikomu říct, ani zaříkávači koní Petrovi a už vůbec ne nafoukaným holkám z jezdeckého klubu. Anička se pustí do nebezpečné hry...... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , Levné knihy

Ponyherz 2: Ponyherz in Gafahr, 2014

kamila234
28.12.2022

Je to moc super kniha přečetla jsem jsem ji jedním dechem je hlavně určena pro ti co mají rádi dobrodružné knihy o koních.

ana.centaurea
09.08.2020 4 z 5

Hezká kniha řady Srdíčko. Doporučuji.

haki34
06.08.2020 4 z 5

další Srdíčko...drží si úroveň prvního dílu. Sice psaná jednoduše, většími písmeny, pro menší čtenářky, ale s bohatou slovní zásobou. Do malého rozsahu příběhu (dospělák přečte do čtvrt - půlhodinky) se autorce povedlo vtěsnat hodně.
Příběh opět napínavý, neřeší se jen koníci, ale i mezilidské a kamarádské vztahy - Anička se učí vycházet i s ne úplně sympatickou partou kolem Kláry, nadále kamarádí s Honzou a díky strýci Petrovi dostává prostor i k "zaříkávání koní". Poslouchat rodiče se ovšem také musí, a domácí vězění nemine ani Aničku.
P.s. jednu výtku mám - Anička si vymkne kotník, má problém s chůzí, noha modrá, bandáž, ale o pár hodin později běží celkem bez problémů...hm, to se opravdu nepovedlo
Doporučuji

Karinka2012
17.07.2019 5 z 5

Kniha je napínavá, přátelská a dobrodružná. Vypráví o koníkovi jménem Srdíčko a holčičce Aničce. Příběh mne zaujal, že jsem se od něj nemohla odtrhnout.

Jéňa2008
23.06.2018 5 z 5

knizka je hezka ale spis pro holky doporucuji

Usch Luhn
rakouská, 1959